Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Bogu że w de opieka zdrowotna nie ma porównania z Pl.wiesz co, jak mam isc o piatej rano do przychodni z ze starymi babciami koczowac i sie klocic kto byl pierwszy to ja podziekuje, wole zaplacic...u nas takie kolejki w przychodni, ze plakac sie chce
połóż się i śpij. Paracetamol moze pomóc.Tak mnie dzisiaj głowa boli, że nie daję rady...
ja Ty i Joshi podobny termin mamyWłaśnie się dowiedziałam, że jednak nie mam pappa w abonamencie wiec polecę 350zl. Ale trzeba to trzeba. W połowie czerwca mam robić to pewnie Ty Lux tak samo bo my przecież ciążówki bliźniaczki
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

mnie od kilku dni boli, ale ja choruje na migreny wiec...ale te bole to jakies inneTak mnie dzisiaj głowa boli, że nie daję rady...
Może pogoń krew? Czyli gorąca woda do miski i zanurz stopy do kostek, a na skronie chłodny okład. Ciśnienie w normie?połóż się i śpij. Paracetamol moze pomóc.
Pij dużo wody.
I co masz dwie karty ciąży?Ja się nie przyznałam do prywatnych wizyt. Wiem, że lekarze nfz różnie na to patrzą.