aneta_ck
Fanka BB :)
Hej dziewczynki a mnie naszła ochota wczoraj na krokiety bo dawno nie robiłami dzis realizuje swoja zachcianke
ehh i do tego barszczyk
pycha
![]()
Mniam daj troszke
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki a mnie naszła ochota wczoraj na krokiety bo dawno nie robiłami dzis realizuje swoja zachcianke
ehh i do tego barszczyk
pycha
![]()
A ja dziś miałam kolejny podły sen, brzuch mi się jakiś taki płaski zrobił, a do tej pory był jak balon i oczywiście panika welcome to... na usg czekam jeszcze prawie 2 tygodnie i jak widać mój mózg od tego czekania już dostaje szału.
Czytałam wczoraj Wasze opinie o badaniach prenatalnych i chyba też zadzwonię w tygodniu do mojego ginekologa i powiem, że chcę tylko usg, bez badań krwi. Przynajmniej zaoszczędzęa druga sprawa to to, że chcę zapytać czy mogę przynieść płytę lub pendrive żeby nagrać badanie
myślałam, żeby w dzień matki włączyć mamie i teściowej "ciekawy film" na telewizorze i patrzeć jak zareagują
![]()
Widzę że nie tylko ja mam takie sny ja znowu miałam taki ze na jeden raz praktycznie biustu nie miałam :-/ koszmar a wizyta 27 :-/A ja dziś miałam kolejny podły sen, brzuch mi się jakiś taki płaski zrobił, a do tej pory był jak balon i oczywiście panika welcome to... na usg czekam jeszcze prawie 2 tygodnie i jak widać mój mózg od tego czekania już dostaje szału.
Czytałam wczoraj Wasze opinie o badaniach prenatalnych i chyba też zadzwonię w tygodniu do mojego ginekologa i powiem, że chcę tylko usg, bez badań krwi. Przynajmniej zaoszczędzęa druga sprawa to to, że chcę zapytać czy mogę przynieść płytę lub pendrive żeby nagrać badanie
myślałam, żeby w dzień matki włączyć mamie i teściowej "ciekawy film" na telewizorze i patrzeć jak zareagują
![]()
Mi niestety właśnie nasiliły się po pierwszej ciąży, mam nadzieję że może teraz po tej drugiej przejdą, oby... ale wypiłam rano mocną kawę i mi nawet ten ból przeszedł, lekko tylko ćmi, może jakoś dam radę funkcjonować.Petunia mówią że ciążowe migreny ustępują po porodzie ale zależy czy masz poza ciążą też
A mi ginekolog powiedziała, że usg + krew są o wiele dokładniejsze niż samo usg i ona tez je sobie robiła i poleca mi je zrobić chociaż nie u niej w gabinecie ale żebym na tym nie oszczędzala. ...Czytałam wczoraj Wasze opinie o badaniach prenatalnych i chyba też zadzwonię w tygodniu do mojego ginekologa i powiem, że chcę tylko usg, bez badań krwi. Przynajmniej zaoszczędzęa druga sprawa to to, że chcę zapytać czy mogę przynieść płytę lub pendrive żeby nagrać badanie
![]()
A mi ginekolog powiedziała, że usg + krew są o wiele dokładniejsze niż samo usg i ona tez je sobie robiła i poleca mi je zrobić chociaż nie u niej w gabinecie ale żebym na tym nie oszczędzala. ...
Juz sama nie wiem co robic ale ja chyba zrobię te z krwią.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom