Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno będzie dobrze. Ja też jutro wizytuję, mam prenatalne. Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 15.30.
Ja to jakoś jednak wolę polski system![]()
No właśnie mój obecny lekarz luzak nic mi nie zabrania, ale rower jest właśnie jedyną rzeczą którą kazał mi przestać. Więc cały tegoroczny sezon bez roweruAle za rok nie daruję, jakąś przyczepkę chyba kupię żeby z 2 móc jeździć. Bo na 2 foteliki będzie za wcześnie.
Witaj! Super prezent na dzień matki. Sama bym taki zrobiła, ale niestety nie dałabym rady tak długo utrzymać tajemnicy.
Nie no, synka już mamy. Teraz pora na córkę. Nic mi nie wiadomo o drugim lokatorze w brzuchu.
Na pewno jakoś uda się Wam to organizacyjnie poukładać.
Fajny pomysł na prezent.
Czy to jest to samo co prenatalny w Polsce?
Ja jestem załamana, bo z synkiem przez całą ciążę przytyłam 8, a teraz już ponad 3. Wszystko przez to, że z synkiem chciało mi się przez 9 miesięcy głównie pomarańczy, a teraz słodyczy i tłustych rzeczy.
Witaj!
Ja się martwię jak sobie pomyślę, że najwięcej przytyję przez najbliższe 3 miesiące.
Super, że mamy jakieś bliźniaki na grudniu.
Ja u Ciebie właśnie chłopaka czuję. U Lux czuję dziewczynkę, a co do pozostałych dziewczyn, które wymieniłaś jakoś nie mam przeczuć.
No mnie też nieźle brzuszek wywaliło. Chyba w ciągu ostatnich dni jakoś.
No właśnie też miałam o to pytać.
A ja u Ciebie synka czuję.
Na pewno będzie dobrze. Ja też jutro wizytuję, mam prenatalne. Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 15.30.
Ja to jakoś jednak wolę polski system![]()

A mowil dlaczego nie można jeździć na rowerze?Bo ja słyszałam ze jeździć można tylko nie można sie przewracać
![]()