Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja biore na tarczyce od przed ciaza. jak tylko zaszlam to od razu kontrola i podwyzszenie dawki i wyniki mam wzorcowe. ale mimo to jeszcze ide do endokrynologa na konsultacje za tydzien. tarczyce latwo jest ogarnac jesli jest zdiagnozowanaBędę brała leki ma tarczyce
Jutro robie f3 i f4 hormony
Robił mi usg przez brzuch dzidzia i glownie usg nerek bo po to pojechalam. Z dzieckiem wszystko dobrze. Wygibasy robiło. Jutro mam kontrolę u mojego gina i bedzie mnie badal ginekologicznie itd . od 3 dni nie moge sie bólu brzucha pozbyc.
Dziewczyny kiedy ten nub zanika? Bo ja wczoraj mialam 13plus 4 i taki maly dzyndzelek do gory byl. I nie wiem czy to siusiak czy nub na dziewczynke.
O super,że ten link wrzucilasmi w 9 tyg zalozyli (to juz 3 wizyta byla). moim zdaniem trzeba bylo sie upomniec jesli ci zalezy. zwlaszcza jak mialas usg z zarodkiem.
apropo's wyczytalam ze usg genetyczne powinien robic lekarz z certufikatem FMF i tu jest lista jak ktos chce sprawdzic czy jego ma: Link do: The Fetal Medicine Foundation /
bo ja sie oczywiscie boje ze jutro w tej przyhodni przyszpitalnej dadza mi jakiego niedouczonego stazyste))
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
to zaswiadczenie to do becikowego ale... porawcie mnie jesli sie myle: becikowe zalezy od dochodow? w sensie ze jak sie przypadkiem zarabia ponad najnizsza krajowa w przeliczeniu na czlonka rodziny to sie nie nalezy?Karta z tego co wiem to nie tyle, co zaswiadczenie od lekarza, że bylo sie na wizycie przed 10 tygodniem. A to akurat w dokumentach jest.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom