reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

A to ja powiedziałam od razu tylko mojemu P. i mamie, niby uwierzyli, ale jakbym tak zażartowała to byliby rozczarowani ;P
u mnie rodzice sie ucieszyli, brat i bratowa tez, tesciowa myslala, ze jaja se robie :D za to szwagierka mi probowala wmowic, ze test sie pomylil oo i tak moze byc :D hahah, teraz ta "pomylka" rosnie w sile hihi :)

reklama
Witam się po krótkiej przerwie. Łatwiej Was teraz nadrabiać, bo pewnie w większości skrobiecie na zamkniętym, niestety chyba nie będzie mi dany, więc piszę tutaj :)

Trochę odpoczęłam przez długi weekend, teraz zaczyna mi się sesja, więc dużo nauki przede mną do lipca, więc pewnie też będę tu trochę rzadziej, bo tą sesje chciałabym dokończyć o ile moj Fasol pozwoli, bo kolejną to chyba zdam w marcu jak dobrze pójdzie, przez grudniowe dziecie :p

Na Dzień Dziecka kupiłam mojemu Fasolowi Misia Szumisia :D :D pozbierałam ciuszki po rodzinie, bo też pokupowali na 1.06 :D dla każdego to chyba frajda.

A jutro mam wizytę u lekarza, prenatalne!
Uświadomiłam sobie, że mój Fasol jest bardzo świąteczny! Śmiejemy się, że został poczęty w naszą 3 rocznicę, dowiedzieliśmy się o nim w prima aprilis, prenatalne dzień dziecka, a termin mikołajki!

Pozdrawiam Was i miłego dnia! :) :)
Faktycznie świąteczne maleństwo.
Ja się dowiedziałam o mojej ciąży dzień przed 96 urodzinami mojej kochanej babci (to znaczy miałaby urodziny, gdyby nie umarła rok temu) i dwa dni po pierwszej rocznicy jej śmierci (umarła 3 dni przed 95 urodzinami). Dlatego chciałabym, żeby jak będzie dziewczynka miała na drugie po mojej babci.

A ja dziś wyspana. Synuś dał mi się wyspać. W ogóle to się cieszę, że mi się chyba mała sówka trafiła, bo młody potrafi rano spać do 8-9 (czasami zdarza mu się nawet do 10), dzięki czemu i mnie łatwiej się wyspać. Na dodatek, to mały jak się obudzi, to się grzecznie bawi koło mojego łóżka, a ja jeszcze sobie drzemię i powolutku się dobudzam.
Co dajecie dzieciakom na dzień dziecka? Ja zamówiłam globus małego pilota V-tech i mam nadzieję, że dziś dotrze. Powinien, bo przy śledzeniu paczki jest, że paczka jest już w oddziale krakowskim.

Szczerze mówiąc nie wiem czy coś dajemy:) My jej dajemy mnóstwo prezentów bez okazji, kupiliśmy kilka z myslą o dniu dziecka ale jużdostała... a na razie jeszcze nie wie, że to jest jakiś szczególny dzień, chociaż na pewno moi rodzice jak ich zobaczymy w piątek coś ekstra dadzą. Babcia na miejscu pewnie też coś sprezentuje ale raczej małego.

Szczerze mówiąc nie wiem czy coś dajemy:) My jej dajemy mnóstwo prezentów bez okazji, kupiliśmy kilka z myslą o dniu dziecka ale jużdostała... a na razie jeszcze nie wie, że to jest jakiś szczególny dzień, chociaż na pewno moi rodzice jak ich zobaczymy w piątek coś ekstra dadzą. Babcia na miejscu pewnie też coś sprezentuje ale raczej małego.
No Bazyli też już dostał większość prezentów. Od jednej babci dostał buciki i hulajnogę, od drugiej żółwia do zasypiania, który wyświetla na suficie gwiazdki, a od mojego D Lego Duplo lotnisko.

ja już prenatalnych, wszystko super, wyniki z krwi za 3 dni. Wiecej na grudnioweczkach u lekarza. Witam nowe mamuśki, fajnie ze nas coraz więcej!
Hej, a czy to jest także jakaś zamknieta grupa ? Szkoda, że coraz więcej dziewczyn pisze w swoim gronie, pewnie każda z nas jest ciekawa jak wyglądają wizyty, czego można się spodziewać, jak przygotować.

reklama
Do góry