Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja we wrześniu kończę 30 i to moje pierwsze dzieciątkoDzięki kochane! A tak co do wieku, to czy jest wśród nas Ktoś po 30tce kto ma pierwszego Maluszka w drodze?
ej kiedy Ty masz teraz wizyte?
to wiem, ze Ty taka mlodziutka, zazdroszcze, ja juz coraz starsza![]()
u nas juz 3,5 roku i sama nie wiem kiedy to zlecialoNo ogólnie leci ten czaspoznałam mojego męża jak mialam 16 lat
a teraz mam juz 21 i wydaje mi sie ze to tak szybko przelecialooooo
![]()
Ja też wpierdzielam słodkie, ale nie tam zwykła czekoladę [emoji6]Widzę ze dużo nas mamuś po 30. Ja mam już synka 2 letniego. Mi ostatnio wchodzą truskawki i słodkie, cos nowego zaawsze byłam z tych miesozercow. Poza tym naszczęście pomalutku ustępują mdłości które męczyły mnie niemiłosiernie . Miło mi was poznać![]()
HejPostanowiłam się przywita. Od niedawna śledzę forum. Mam 27 lat. Jestem w 14 tyg ciąży i jest to moja pierwsza ciąża.
Dziewczyny, a wy też jecie takie 'dziwne' rzeczy jak zupa owocowa? Bo ja uwielbiam, jak bylam mała, moja mama gotowała. A teraz ja... tylko te moje dzieciaki takie juz z innej epoki, ani klusek z truskawkami, ani zupy owocowej...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się chce kaszy mannej z np truskawkami [emoji16][emoji23]Dziewczyny, a wy też jecie takie 'dziwne' rzeczy jak zupa owocowa? Bo ja uwielbiam, jak bylam mała, moja mama gotowała. A teraz ja... tylko te moje dzieciaki takie juz z innej epoki, ani klusek z truskawkami, ani zupy owocowej...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom