reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja mam przypływ energii i oby na długo, bo być może czeka mnie przeprowadzka. Cieszę się, że mogę jeszcze chodzić i to dodaje mi skrzydeł, oby tak dalej. Oczywiście leżakuję, aby nie przesadzić i nie zakończyć za szybko wolności.

reklama
Ja mam 15t a dwa dni temu mnie tez mdlilo gdzie w ciazy tylko raz wymiotowalam
Mial byc zastrzyk energii i ja sie pytam gdzie ona jest ???? Ostatnio nawet posypiam w dzien jak jestem w domu jest ok ale jak tylko cos zalatwiamy na miescie wracam do domu to musze sie zdrzemnac !
Nie pociesze Was. Ja mam tydzien 17 i dziś rano myślałam ze zwymiotuje:D

Z tym srebrem koloidalnym jako tonik to nie słyszałam. Ale od zawsze miałam problemy z cerą i niedługo przed zajściem w ciążę osiągnęłam jako taki stan kiedy zaczęłam używać jako toniku rozcieńczonego octu jabłkowego. Do mycia twarzy zaczęłam używać olejku z Biochemii urody i co z tego skoro wyglądam jak wyglądam. Jak nastolatka:( To żeby mi do tych pryszczy chociaż zniknęły zmarszczki i siwe włoski chwilowo przestały się pojawiać....

A macie może namiar na jakiś fajny podkład który kryje i nie zapycha? Od lat używam Lirene ale kiedy w demakijażu przechodzę na naturalne opcje to w makijażu też bym chciała.

Ja od 10 lat walczę o ładna cerę, jestem po kuracji retinoidami i znów "podziwiam" masakrę co rano :( łudzę się, ze może po ciąży cera się wkoncu ogarnie.

Mój przypływ energii był wczoraj a dziś już nie ma po nim śladu...

f2w3yx8d53zjrig5.png

a ja jestem zywiutka jak szczypiorek!!! czyli jednak jestem szczesciara! co prawda drobne mdlosci przy myciu zebow byly ale poza tym czuje sie cudownie! pewnie dlatego szarpnelam sie na spontaniczna wizyte u gin zeby wziac skierowanie i machnac sobie samowolne usg w okolicy 17 tyg:))) i nawet samopoczucia nie oslabia mi fakt ze siedzi przede mna z 10 kobitek w kolejce. i nawet nie denerwuje mnie to ze niby prywatna przychodnia, niby mam wykupiony prywatny abonament, niby sie umawia czlowiek na godzine a i tak musze czekac z godzine albo poltorej w kolejce tylko po to zeby wziac skierowani moc nie placic za usg (ktore tez mam w abonamencie...). dobra zmiana:))))

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie rano teściowa zdenerwowała. Chcielismy na śniadanie pastę jajeczna. Obralam cebulę i poszłam do stołu usiąść zeby ja pokroić a ta do mnie z pyskiem ze jakbto ja w tak mlodym wieku siły nie mam. Co to będzie w 9 miesiacu ciąży. Ze tylko leżeć będę i nic robić nie będę. Nie wiedzialam vo mam jej powiedzieć bo pewnie będę z powodu ciąży mnogiej. Na szczęście moj mąż był blisko i jej powiedział to ci on myśli.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie rano teściowa zdenerwowała. Chcielismy na śniadanie pastę jajeczna. Obralam cebulę i poszłam do stołu usiąść zeby ja pokroić a ta do mnie z pyskiem ze jakbto ja w tak mlodym wieku siły nie mam. Co to będzie w 9 miesiacu ciąży. Ze tylko leżeć będę i nic robić nie będę. Nie wiedzialam vo mam jej powiedzieć bo pewnie będę z powodu ciąży mnogiej. Na szczęście moj mąż był blisko i jej powiedział to ci on myśli.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
to kiedy przeprowadzka?:) bo chyba dobrze pamietam?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry