reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja słyszałam, że ZUS odlicza sobie 100zł za przelew :D ale zobaczymy jak dostane teraz. To Wasza pierwsza wypłata od Zusu czy kolejna ?

p19uflw1nv024jhl.png
Ja dostaje co trzy tygodnie, tak jak mam wypisane zwolnienie. 100 zł pogięło ich o_O

Dziewczyny jak to jest z tymi podróżami w ciąży? Co ile robić postoje itp? Chcemy jechać nad może chociaż na 4 dni początkiem sierpnia, ale jednak to 700 km prawie, prowadził będzie facet mojej siostry, założę się, że nie będzie chciał robić postojów:-\ mam też poważne wątpliwości czy nas nie zabije po drodze w jakimś wypadku.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak to jest z tymi podróżami w ciąży? Co ile robić postoje itp? Chcemy jechać nad może chociaż na 4 dni początkiem sierpnia, ale jednak to 700 km prawie, prowadził będzie facet mojej siostry, założę się, że nie będzie chciał robić postojów:-\ mam też poważne wątpliwości czy nas nie zabije po drodze w jakimś wypadku.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio na wizycie sie pytałam i gin powiedział ze co 45 minut postój na rozprostowanie się bo taka pozycja jak w forelu samochodowym jest niekorzystna dla Maluszka :/

reklama
Mi lekarz mówił, że zatrzymywać się wtedy kiedy czujemy chęć rozprostowania się. Ja trasę do Gdańska prawie 400 km robię prowadząc bez przerwy. jako pasażer tym bardziej. Z reszta często po mieście dłużej się gdzieś jedzie niż 45 minut :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry