CarlaR
Fanka BB :)
Witaj w klubie :/Plan był zeby nadrobić pranie, posprzątać, zorganizowac czas dzieciom a ty przez ta pogodę sil brak. Spacer do kuchni i juz pikawa w serduchu. W takie dni mam wszystkiego dosyć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w klubie :/Plan był zeby nadrobić pranie, posprzątać, zorganizowac czas dzieciom a ty przez ta pogodę sil brak. Spacer do kuchni i juz pikawa w serduchu. W takie dni mam wszystkiego dosyć.
Razem raźniejWitaj w klubie :/
Link do: Crown Printed Cotton Top & Pants Set for Baby/Toddler. Ale fajny drezikesik. Aaaaaaaaa, zakochalam sie w tej str. Kobieto toz to czlowiek zbankrutuje heheh. CudaaaWłaśnie się rozmarzylam
Ale chłopiece też mają urocze!!
Na pewno cos tam zamówię dla Jasia i Maksia.
Ja dostaje co trzy tygodnie, tak jak mam wypisane zwolnienie. 100 zł pogięło ichJa słyszałam, że ZUS odlicza sobie 100zł za przelewale zobaczymy jak dostane teraz. To Wasza pierwsza wypłata od Zusu czy kolejna ?
![]()
Mi w tym miesiącu pierwszy raz ma zapłacić zus, narazie cisza. Żadnego przelewu nie widać :/ Chyba o mnie zapomnieli. A z tym 100 zl to trochę chyba przesadzaja... Może to nieprawda. Ludzie by ich zakrakali.Ja dostaje co trzy tygodnie, tak jak mam wypisane zwolnienie. 100 zł pogięło ich![]()
Ja ostatnio na wizycie sie pytałam i gin powiedział ze co 45 minut postój na rozprostowanie się bo taka pozycja jak w forelu samochodowym jest niekorzystna dla Maluszka :/Dziewczyny jak to jest z tymi podróżami w ciąży? Co ile robić postoje itp? Chcemy jechać nad może chociaż na 4 dni początkiem sierpnia, ale jednak to 700 km prawie, prowadził będzie facet mojej siostry, założę się, że nie będzie chciał robić postojów:-\ mam też poważne wątpliwości czy nas nie zabije po drodze w jakimś wypadku.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Zus ma 3 miesiące zeby wypłacić pieniądze. Trzeba cierpliwości czasami...Mi w tym miesiącu pierwszy raz ma zapłacić zus, narazie cisza. Żadnego przelewu nie widać :/ Chyba o mnie zapomnieli. A z tym 100 zl to trochę chyba przesadzaja... Może to nieprawda. Ludzie by ich zakrakali.