No i kamień z serca[emoji7] [emoji8]Już już :-)
Tak właśnie kolację wciagam
Dzidzia ma się dobrze 4,33 cm serduszko 172 więc wszystko super.
Z cytologia też dobrze, bo mam grupę 2/3 pewnie infekcja dostałam globulki i potem kontrola
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Dzięki Dziewczyny, ułożyło mi bardzo :-)
Mąż co prawda spóźnił się bardziej niż myślałam, więc wizyta była później, zanim mi.kartę ciąży wypisali, apteka i.Jeszcze po burito podjechalismy i piwo dla męża to 20 się zrobiła
Muszę brać żelazo , bo morfologia leci. Poza tym wszystko ok. Lekarz zażartował że na mojej szyjce studenci powinni się uczyć jak to powinno wyglądać, więc progesteron mój daje radę sam ;-)
Mąż co prawda spóźnił się bardziej niż myślałam, więc wizyta była później, zanim mi.kartę ciąży wypisali, apteka i.Jeszcze po burito podjechalismy i piwo dla męża to 20 się zrobiła
Muszę brać żelazo , bo morfologia leci. Poza tym wszystko ok. Lekarz zażartował że na mojej szyjce studenci powinni się uczyć jak to powinno wyglądać, więc progesteron mój daje radę sam ;-)
reniuszek
Love in the knick of time
Super wiadomość :-) żeby było takich jak najwięcej. Zycze nam wszyystkim tegoJuż już :-)
Tak właśnie kolację wciagam
Dzidzia ma się dobrze 4,33 cm serduszko 172 więc wszystko super.
Z cytologia też dobrze, bo mam grupę 2/3 pewnie infekcja dostałam globulki i potem kontrola

A tętno może świadczyć o płci??Wspaniale wiesci Gieer,Rossiczka[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]czyzbyscie mialy dziewczynki?takie tentna no no
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Mój Tobiasz też takie miał ;-) dlatego tętno 142 na poprzednim usg mnie zestresowalo ;-)Wspaniale wiesci Gieer,Rossiczka[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]czyzbyscie mialy dziewczynki?takie tentna no no
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
CarlaR
Fanka BB :)
Hahaha, sprawdz czy biedry ci nie remontuja
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bez kitu hahahh
Rossiczka
Moderatorka
Ja pamiętam jak w zeszle wakacje u mnie lidla remontowali, A to sklep w którym głównie robię zakupy, to czułam się jak bez ręki :-)Bez kitu hahahh![]()
CarlaR
Fanka BB :)
Jakieś zdjęcie by koleżanka @Rossiczka zamieściła to by się człowiek pozachwycal, porozczulal

reklama
Rossiczka
Moderatorka
Nie mam fotki :-( bo to takie szybkie usg, by tylko zobaczyć że wszystko ok, bym spokojna wyszła.Jakieś zdjęcie by koleżanka @Rossiczka zamieściła to by się człowiek pozachwycal, porozczulal![]()
Ale dzidzia na brzuchu spała, chyba spała, tak mi się wydaje