reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzięki Dziewczyny, ułożyło mi bardzo :-)
Mąż co prawda spóźnił się bardziej niż myślałam, więc wizyta była później, zanim mi.kartę ciąży wypisali, apteka i.Jeszcze po burito podjechalismy i piwo dla męża to 20 się zrobiła

Muszę brać żelazo , bo morfologia leci. Poza tym wszystko ok. Lekarz zażartował że na mojej szyjce studenci powinni się uczyć jak to powinno wyglądać, więc progesteron mój daje radę sam ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Wspaniale wiesci Gieer,Rossiczka[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]czyzbyscie mialy dziewczynki?takie tentna no no:D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Już już :-)

Tak właśnie kolację wciagam

Dzidzia ma się dobrze 4,33 cm serduszko 172 więc wszystko super.
Z cytologia też dobrze, bo mam grupę 2/3 pewnie infekcja dostałam globulki i potem kontrola

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomość :-) żeby było takich jak najwięcej. Zycze nam wszyystkim tego :biggrin2:

reklama
Do góry