reklama

Grudniowe mamy 2017

Pieszczoszka cos Ty?haha to to jednak nie byla pępowina?:p ale bylby numer:)bo mnie to tez na siusiaka wygladalo jak nic;)

Janeheart ale tam ladnie u Was:)Milego grillowania:)choc miesa nie jadam:p

Lubicie bób?Dorwalam dzis i zjadlam to z synem sama!Zaraz mnie rozsadzi w kosmos!wczesniej arbuza,truskawki,koktajl na maslance i botwinke[emoji23]matko jaka ja glupia:p
1495119887-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
O Boże truskawki...Też bym zjadła.W sobotę będę patrzeć na rynku czy są. Ja wróciłam od rodziców i przywiozłam sobie krupnik :):) Ale teraz lody wcinam:)

reklama
Dziewczyny, czy zdarzają Wam sie czasem lekkie bóle brzucha? coś podobnego do tych przed miesiączką?

No to rzeczywiście pokaźne grono bliźniacze :) Wam wszystkim również gratuluje, że możemy sobie pisać w tym wątku :)
W środę (24.05.) jadę na drugie podglądanie moich dzieciaczków, może dostanę jakieś fajne zdjęcia to wrzucę ;) na tą chwile nie za bardzo mogę się pochwalić brzuszkiem bo wygląda raczej jakbym się najadła... kapusty ;)
A jak tam u Was dziewczyny z pracą? Pracujecie czy odpoczywacie? Ja czuje się znośnie choć każdego dnia inaczej, mam mega nadwrażliwość na zapach i przez to mdłości ale takie bez tragedii. Za to lekarz powiedziała, że raczej powinnam się oszczędzać i już sama nie wiem. Dojeżdżam codziennie pociągiem i komunikacją miejską i to budzi moje największe obawy.
Ja na razie mama pracująca [emoji16]
A kolagenem też się smaruje :) tylko mam już na wykończeniu buteleczkę, więc muszę dokupić i też wezmę balsam kolagenowy, bo to najlepiej jedno po drugim użyć.

Sent from my SM-G920F using Forum BabyBoom mobile app

Niestety urlop minął za szybko i dzisiaj pierwszy dzień w pracy. Oj ciężko było przestawić się na inne tory . Powiedziałam swojej przełożonej o ciąży i jakoś tak dziwnie zareagowała. Niby się ucieszyła ale jakoś dziwnie zmieniła temat. Pewnie musi sobie to przemyśleć bo ta babka która waży każde zdanie:) postaram się już po powrocie częściej udzielać bo oczywiście czytam cały czas

Sent from my SM-G920F using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry