@M@gda @Lady_Waiting to wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji6]
@Lady_Waiting @JaneHeart udanych badań i idealnych pomiarów [emoji6]!
Co do ciuchów to ja mam dwie pary jeansów c&a (używki z olx), legginsy z biedronki i z h&m, dresy z biedronki i póki co jeszcze żadnego z tych ciuchów nie ubrałam [emoji6]. Na razie jest na nie za ciepło (noszę zwykłe jeansowe rybaczki które mają dużo streczu, są miękkie i nic mnie nie uciska [emoji6]). W c&a kupiłam kilka takich dłuższych bluzek z krótkim rękawem (z fajnej bawełny po 19,99) i głównie w nich chodzę. Wyjąłam też zwiewne letnie sukienki, ale jeszcze nie było okazji ubrać [emoji6]. Planuję jeszcze zakup ciążowych ogrodniczek i chyba z braku krótkich spodenek kupię je w wersji z krótkimi nogawkami (i h&m i c&a mają je w swojej ofercie, ale chyba postawię na używki - trochę mi szkoda 150 zł na spodnie "na kilka razy" [emoji6]). I chyba muszę wybrać się po nowe staniki, wczoraj zauważyłam, że już tylko w jednym mieści mi się biust..
Do ginekologa ostatnio ubrałam spódniczkę, bo na tym usg genetycznym nie byłam pewna czy wystarczy usg przez brzuch (a w tym gabinecie chyba nie było łazienki, żeby się móc spokojnie rozebrać, a jednak same majtki łatwiej ściągnąć). Na "normalne" wizyty ubierałam spodnie na razie bo wg mnie było jeszcze zbyt zimno by ubrać spódnicę, a nie jestem fanką rajstop (to się dopiero długo rozbiera i ubiera [emoji12]).
Za to największym problemem zawsze dla mnie było czy jednak ubrać spowrotem buty czy zostać w skarpetkach [emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom