reklama
reklama
Wlasnie taki planuje kupic i poduszke, cieplejszy jest ten material minky od bawelny? caly czas sie nad tym zastanawiam :)
Różne są bawełny. Minky przede wszystkim jest sztuczny, robiłam kocyk wypełniony cienka wata, gruba i bez. W ogóle minky jest niewdzieczny do szycia. Ja wolę bawełniane kocyki. Mój M kupił mi dla młodszego do szpitala dodatkowy kocyk bawełniany. Taki szary z psami żółtymi i chyba niebieskimi. Miałam tam jeden cienki i uważałam, że to za mało. Mówię mu, że strasznie brzydki, a stał się moim ulubionym kocykiem :D
Z moich dzieciowych uszytków najbardziej lubiłam matę, która usxykam starszego czerwono czarno biala. Niestety pożyczyłam ją kuzynce a Ona oddała gdzieś dalej, bo jej syn nie używał... Strasznie mi jej żal, bo włożyłam w nia dużo pracy i serca....

@Dagaa11 no to kochana odpoczywaj :*bedzie dobrze na pewno:) Ja dam medal swojemu M bo jest taki bezkonfliktowy i mi odpuszcza i sie ze mnie smieje jak cos odwalam glupiego no tak mi lekko dzieki temu. Staram sie miec mega bezstresowa ciaze:)
@natka100 jak nastroje? Nie dzialasz z detektorem zeby sie uspokoic? Mi to tak pomaga: ) na 2 albo 3 dni ale przynajmniej sie nie stresuje niczym:)

reklama
Kupiłam sobie nowy doppler. Mąż sam mnie zachęcał i dał połowę ;) Stary nadaje się do kosza, niedawno próbowałam go użyć i ledwo wyłapałam własne serce, szkoda moich nerwów. Zapowiada się, że znowu późno poczuję ruchy, następne USG dopiero połówkowe, więc chętnie posłucham serduszka raz czy dwa w tygodniu :)

Taki:
image.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry