Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pamiętaj, by dużo pić, bo błonnik Cię zapcha zamiast udroznic
Też mam uszyty kocyk. Minky i bawelna. Był z nami na jednym wyjeździe, a teraz poczeka na nowego lokatora.
Ja jakis czas temu zrobilam takiego kotkamysle ze dla malucha bedzie super do zabawy, planuje jeszcze zrobic taki kocyk przytulanke
Zobacz załącznik 867103
Oooooo to ja zamawiam taki u Ciebie !
Nie tylko... jak ja mi sie juz uda balastu pozbyc - srednio raz na 10 dni- to waga pokazuje 2kg mniejNo wypiłam to laxi mama jem jogurt dosypałam nasiona chia i otręby owsiane i coś mi przewraca w jelitach moze się udakuźwa oczekiwanie jak na jakąś nagrode Zobacz załącznik 867086
Czy tylko ja mam takie problemy ? :O
Różne są bawełny. Minky przede wszystkim jest sztuczny, robiłam kocyk wypełniony cienka wata, gruba i bez. W ogóle minky jest niewdzieczny do szycia. Ja wolę bawełniane kocyki. Mój M kupił mi dla młodszego do szpitala dodatkowy kocyk bawełniany. Taki szary z psami żółtymi i chyba niebieskimi. Miałam tam jeden cienki i uważałam, że to za mało. Mówię mu, że strasznie brzydki, a stał się moim ulubionym kocykiemWlasnie taki planuje kupic i poduszke, cieplejszy jest ten material minky od bawelny? caly czas sie nad tym zastanawiam![]()