Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Przytupierniczek kochana zdrowka:* @Julianna_Szcz ale mi przykro jak to czytam. Mam nadzieję ze przeprosi i sie dogadacie:* @Mamusia96 myslalam o Tobie pare dni z rzedu i z tego biegu nie wywolalam Cie zapytac co u Ciebie. Zycze bledu lekarza, zaraz badanie i wszystkiego sie dowieszpowodzenia:*
Na M jest mnóstwo imion!Hej. Ja wiem, że imię będzie na M....Milena albo Marcel choć co do Marcela nie jestem przekonana i podoba mi się Wiktor. Może macie jakiś pomysł na męskie imię na M... oprócz Michał bo to tata
?
@Dagaa11 piękne imię wybrałaś, mój synuś jest Dominik![]()
Mój, że chłopak, ale ja mam wrażenie, że jednak dziewczynka...Mój obstawia że będzie dziewczynka![]()
Ja też mam jutro genetyczne... [emoji33]Witajcie dziewczynki po przerwie , nie miałam czasu pisać bo najpierw ślub koleżanki potem pojechaliśmy do Zakopanego a tam w naszym domku zero zasięgu więc internet poszedł w odstawkę , u nas już 14 tydzień , jutro jadę do Krakowa na badania genetyczne i bardzo się martwię zbey było dobrze wszytsko.
Wam gratuluję udanych wizyt , a mężami się nie przejmujcie wiem że przykro jak się słyszy od ukochanej osoby takie słowa ale niestety takie bywa życie coś o tym wiem . [emoji19]
Milej i spokojnej niedzieli , h nas trochę zimno więc siedzimy w domku [emoji9]
Mnie czasem tylko boli brzuch że wstać nie mogę z łóżka to tak powinno byc? I mam strasznie załamania nastroju wczoraj cały dzień płakałan imię miałam ochoty z domu się ruszysz@aga6 piekniebarszo sie ciesze
pisz nam co i jak u Ciebie i u maluszka:* @aneta1993 faktycznie dziwne..to jest juz bezpieczny czas ale wiadomo ze nigdy na 100% po prostu. Lekarz moze chce zebys po prostu uwazala na siebie
jakbys miala podstasy tp co innego
ja mam ryzyko od 16-24 tc wiec juz naprawde daleko
wtedy moje cholerne przeciwciala moga przenikac do łożyska, ale wywalczylam co tydzien badania w warszawie na nfz i na razie wszystko pieknie
a co sie napatrze na dzidzia na super dzidzia to moje
a mnie tez pobolewa po intensywnym dniu, jest wszystko dobrze kochana dr po prostu zyciowy, wszystko sie moze zdarzyc a powinnismy czasem pochuchac i podmuchac
moze niektorzy o tym zapominaja i chcial Cie wyczulic
@paula_dud kochana ja tez na tym zestawie co ty
tez poniekad zapobiegawczo ale bedziemy mialy pieknie odżywione i duze dzidzie dzieki zastrzykom
badz dobrej mysli kochana a co do detektora, to w takiej sytuacji kupuj hez wahania
ja wylicytowalam akurat na allegro taki jak chcialam z wyswietlaczem, ktory pokazuje mniej wiecej ilosc uderzen na minute, bo normalnie 250 zl taki ale jakos za 100 zl jest hez wyswietlacza ale dziewczyny pisaly o apce ktora ogarnia ilosc uderzen
![]()