reklama
reklama
@aneta1993 kochana musisz dla maluszka zwalczac te nastroje! Badania pokazuja ze na tym etapie , w ogole tak, zony zolnierzy ktorzy ktorzy zgineli na II wojnie swiatowej ktore byly w ciazy, przezywally zalobe, pokolenie dzieci ktore sie urodzilo w znacznej liczbie mialo depresje w doroslym zyciu. A tak w ogole to jak spokojba ciaza to spokojne dziecko, kolezanka wyznawala te zasade a jej synek to aniolek, inna kolezanka zalowala ze nie uslyszala tego wczesniej bo sie dąsala z mezem i nerwowala a synek non stop placze i jest niespokojny.

Dziewczynki zaserwujmy naszym dzieciom spokojna a najlepiej wesola ciaze a na pewno zobaczymy efekty w ich doroslym zyciu:) (patrz wyzej)

20180623_092312.jpg
Ale jak zobaczyłam swój brzuch dzisiaj a przecież to 16tc to wygląda tak jakbym w ogóle w ciąży nie była :|

Już pisałam wcześniej, że ja właśnie też się tym martwię, że brzuchola nie widać że bardzo.

Załączniki

• 20180623_092312.jpg
    20180623_092312.jpg
    345,8 KB · Wyświetleń: 390
@paula_dud ja to bym się tym w ogóle nie martwiła gdyby nie to, że wcześniej brzuszek miałam to tak jakby mi zmalał i od razu myśli, że coś nie tak z dzieckiem :/ ale może rzeczywiście za bardzo się tym przejmuje, w końcu pewnie gdyby coś miało być nie tak to coś by się zaczęło dziać..

To mój brzuch w pierwszej ciąży, w 21tc. Zaczynałam ciążę z 72kg przy 168 cm, tu mogłam mieć już kilka kg na plusie. Brzuch nie był duży jak na połowę ciąży, prawda?
W ostatnim trymestrze rozkręcił się i urósł tak, że miałam go dość :laugh2: Dziecko ważyło 3710g.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :)
Ja tez z rana mam praktycznie plaski brzuch, a na wieczor pileczka :)
Dzis kolejny brzydki dzień, pada :( nuda w domu czyli. Ale chyba pokoj dzieci poprzestawiam.
M dzis rano jak kawe pilismy " pewnie bedziesz marudzic jak bede chcial dzis do pracy isc?" Noszz... oczy zrobilam jak 5 zl to juz sie nie odezwal, sprzata kuchnie ;) ja mu dam prace w niedziele.
Po za tym mysle co na obiad i nie wiem..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry