Kacprysiowo
Moderatorka
Karols zazdroszczę apetytu, u mnie tragedia ale już mam czerwone pomidorki w szklarni i swoje ogóreczki,cukinie, fasolkę szparagowe,kocham w tej ciąży warzywa i owoce, a szczególnie arbuzy
))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to super , żal by było nie skorzystać [emoji4] ja narazie o figurze nie myślę [emoji846]Ja sie cieszę, ze z najwiekszym brzuchem bede w sumie jesienią i zimą, urodze i do wakacji bedzie figurka jak marzenie
Znajoma ma szkole tanca i ma tam zajecia z maluszkami, tak chodzi mi to po głowiedo tego jakies 500m od mojego domu.
Ja tez!M dziennie mi znosi arbuza dondomuKarols zazdroszczę apetytu, u mnie tragedia ale już mam czerwone pomidorki w szklarni i swoje ogóreczki,cukinie, fasolkę szparagowe,kocham w tej ciąży warzywa i owoce, a szczególnie arbuzy))
to tak jak u mnie,też bym chciała córcię żeby tak po równo wyszłoSabi mam dwóch chłopców i niebiańską córeczkę, nie ukrywam że marzę o córce gdzieś głęboko w serduszku, ale z trzeciego muszkietera będę się równie mocno cieszyć![]()
Hahahha no masz ci Los, ale siedziałas wygodnie, żeby nie było hahahhaha[emoji23]Taka byłam mądra ... Tu byłam w około 30 tc ...