karOls9
Fanka BB :)
Rozumiem , tak mam bliźniaki [emoji170][emoji170][emoji170]Ojojoj prawdachyba pierwszy raz juz teraz tak bardzo nie moge sie doczekac zimy
![]()
Ty masz blizniakow tak?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem , tak mam bliźniaki [emoji170][emoji170][emoji170]Ojojoj prawdachyba pierwszy raz juz teraz tak bardzo nie moge sie doczekac zimy
![]()
Ty masz blizniakow tak?![]()
Oj nie, największy może i ale czy zgrabny....No kopniaki i jaki brzuch fajowy, chyba najzgrabniejszy z grupy [emoji7]
Tak Dawidek dowie sie we wrzesniu, bo jak kiedys napomknelam cos o dzidziusiu czy by chcial, to z oburzeniem stwierdzil " nie, no przecież masz mnie "Jak sie pojawi Maja to bedzie inaczej, myśle, ze wtedy mu sie odmieni. Super, ze Twoje dzieciaczki sie cieszą! A najmlodszy dowie sie we wrzesniu? [emoji6]
Nie pojawil sie.A przepraszam, że zapomniałam, ale u Ciebie maluszek przestał się rozwijać czy w ogóle się nie pojawił?
Mówią, że objawy dobrze świadczą o rozwoju ciąży, to oby był to dobry znak!![]()
Na moim starym watku tetni zycie ;d prawda @Milkchocolate ? Caly czas piszemy! Kwietniowki 2017(chociaz rodzilam w marcu xP)@nicola27 witajrozbieżnoscia sie nie martw, czesto tak jest
Swoja droga fajnie jakbysmy po urodzeniu nadal kontynuowaly watek, widzę, ze np na czerwcowkach jest cisza totalna, po pare dni sie nikt nie odzywa, a przeciez teraz to ich czas...ja juz nie wyobrażam sobie nie wejsc na forumtym bardziej, ze ze znajomymi sobie o lekarzach, usg i innych takich nie pogadam
![]()
5? Nie wiem bo ja rozregulowana.. poronilam 18.04, 22dostalam @, a test wyszedl 18.06Aga a ktory w pt bedzie tydzien ?![]()
Ehhhhh, a ja tu piszę o swoich komplikacjach w połowie, jakby to nie wiadomo jakie problemy były...Anet tak bylam w ciazy blizniaczej, ale u corki odkleilo mi sie lozysko i nie udzielono Nam pomocy. Odeslali Nas do innego szpitala....