Kacprysiowo
Moderatorka
Karola to super że nie tyjesz przeci ez wcale nie musisz, dziecko i tak wyciągnie wszystkie składniki które potrzebuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Julianna_Szcz haha dobre ale ja to samo z kfc...ale wlasnie jedzac oszczedzamy tego maluchowi, bo czytalam ostatnio super zabobonjak masz zachcianke i jej nie spelnisz to dzidzia urodzi sie ze znamieniem w ksztacie tego czego nie zjadlas
zachcianka rzecz swieta
![]()
ani mdlosci z tego tytułu..za to na cappuccino mam ochotę i zaraz sobie zrobie.
Z tym tyciem to u mnie identico, jeśli chce przytyć choć kilogram to zero ćwiczeń, zero rowera czy pływania i fast foody na każdy posiłek xD wtedy moooze coś zostanie.Ja w kazdej ciazy tylam po 25kg...nie do uwierzenia, dochodzilam do swojej wagi po dwoch miesiacach bez cwiczen, mam taka przemiane materi, ze aby przytyc kilogram to musze dziennie zjadac fast foody..to moze cos sie ruszy![]()
Głowa mnie dzis boli, co za pogoda..
@Julianna_Szcz no z brzuchem wymiatasz na forum jak nic, ja potem zeobie fote swojego. Twoj to juz taka piłeczka, ma miejsca dzidzius![]()
Ja nie będę czarować, osobiście nie doszłam do siebie, a jestem piętnaście miesięcy po porodzie. Ani wagą, ani w okolicach podwoziaDziewczyny, słuchajcie, tak Was czytam codziennie, tylko rzadko coś piszę żeby się nie wtrącać w dyskusję i widzę, że Wy chyba wszystkie tu jesteście już doświadczone w tej kwestii bo to nie są Wasze pierwsze ciąże.. a ja jako taki świeżak chciałam się Was spytać - czy po ciąży i porodzie ciało kobiety może tak serio dojść w końcu do siebie? Czy to możliwe wogole ze potem nie ma się żadnego dyskomfortu jak się wszystko zagoi i że nic nie boli tak jak kiedyś, przed ciążą? Bo ja się boję tego że mogą zajść jakieś nieodwracalne destrukcyjne zmiany w wyglądzie i w samopoczuciu mimo troski i dbania o siebiechciałabym wrócić jeszcze kiedyś na jazdę konną i nie czuć bólu co krok
jak to jest z tym?