Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie wiem, na stronie wydzialu gospodarczego pisza to samo, jest obowiazek, ale nie ma obowiazku miec w dowodzie meldunku o mozna sie poslugowac miejscem.zamieszkania, ale np noworodka trzeba zameldować.
Piwnica jest ale mała i też już zajęta po brzegi. Niestety całe mieszkanie było umeblowane zresztą wtedy takie dla samej siebie szukałam żeby było tanie i w miarę umeblowane bo nie było na nic więcej mnie stać.Nie macie piwnicy? u nas tylko lazienka i kuchnia byly umeblowane a reszte mamy wszystko swoje![]()
Porównaj sobie ilości. W zbiorowych witaminach ilość żelaza rzadko odpowiada osobnym tabletkom, tam jest go pewnie malutko. Odrobina więcej żelaza z witamin nie powinna Ci zaszkodzić, co najwyżej może Cię... zatwardzićWlasnie mam pytaniejak dostalam to zelazo to mam odstawic witaminy? bo tam tez jest jakas ilosc zelaza. Zapomnialam zapytac lekarza, niestety tez mi mozg juz chyba calkiem wyparowal
![]()
Ja musialam sama zglosic do administracji zameldowanieWlasnie i przy rejestrowaniu noworodka odrazu melduja tam gdzie i matka jest zameldowana a jak ja nie jestem nigdzie to ciekawe gdzie zamelduja![]()

Witaminy bierzesz normalnie plus to żelazo dodatkowo.Wlasnie mam pytaniejak dostalam to zelazo to mam odstawic witaminy? bo tam tez jest jakas ilosc zelaza. Zapomnialam zapytac lekarza, niestety tez mi mozg juz chyba calkiem wyparowal
![]()