katkut3070
Fanka BB :)
Juz sie zapisalam na ta grupę, jaki slodziak na zdjeciu w tle jest, az juz by sie chcialo tulic takie maleństwo![]()
Wizualnie ładny ale chyba dosyć sporych gabarytów, ostatnio w sklepie byłam w szoku ze te wózki są tak wielkie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz sie zapisalam na ta grupę, jaki slodziak na zdjeciu w tle jest, az juz by sie chcialo tulic takie maleństwo![]()
Te sweterki i ręczniki z kapturkiem tez fajne. W lidlowskich stanikach rozmiary jak zawsze dla mnie powalające xd
W jednej jest tylko kilka osób, więc od razu ją olałamAle ktora grupa? Bo sa dwie grupy grudniowe mamy.
No wlasnie na zywo bym chciała zobaczyc...na osiedlu chodza babeczki z takimi wozeczkami podobnymi i fajne sa, spacerowka widac wygodna dla malucha.Wizualnie ładny ale chyba dosyć sporych gabarytów, ostatnio w sklepie byłam w szoku ze te wózki są tak wielkie![]()
Wystarczy, ze zrobisz zrzut ekranu tych zdjec i powinno dac sie przesłaćNo wlasnie na zywo bym chciała zobaczyc...na osiedlu chodza babeczki z takimi wozeczkami podobnymi i fajne sa, spacerowka widac wygodna dla malucha.
Ja chcialam wrzucic fote tych rzeczy z lidla i rozmiar za duzy :/ musze inaczej zrobic fotki to wrzuce.
Ja sie zapisalam do grupy gdzie jest zdaje sie 650 członków.
Dokładnie, ja tak mam że wszystkimi zdjęciami i tylko zrzuty ekranu mogę robić i wstawiaćWystarczy, ze zrobisz zrzut ekranu tych zdjec i powinno dac sie przesłać![]()