Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odnośnie kosmetyków polecam bloga srokao.pl, tam jest mnóstwo analiz produktów dla dzieci i mamy. Ja zawsze jak idę do drogerii to przed zakupem czegoś nowego sprawdzam szybko w telefonie na sroce czy ma dobry skład.U mnie też pierwsze dziecko i to co na pewno kupie przed porodem to wózek, fotelik, łóżeczko, z rzeczy odzieżowych na pewno jakiś kombinezon żeby przetransportować dziecko do domu ze szpitala, kilkanaście bodziaków, pajacyków i zapas pampersów. Nie bardzo wiem w co się zaopatrzyć z rzeczy kosmetycznych..
Ja kupiłam 2 pary spodenek, pajacyk, body z długim i bluze. Wszystko dla dziewczynki, bo kurcze niezbyt uniwersalne te ciuszki. Stwierdzilam, ze ryzykuje [emoji14] a sobiw kupiłam te jegginsy za 45 zł, sa świetne!!! Tylko wychodzą ogromne! Wzielam M, one są jak L.Hej dziewczyny. I jak upolowałyście coś ciekawego w lidlu dla maluszków? Ja się zastanawiam czy jest sens abym jeszcze jechała![]()
Mój młody nosi głównie angielską rozmiarówkę opisywaną wiekiem, ale ma też ciuchy z Polski i póki co było mniej więcej tak:68 to chyba od 6-9 mies, bo 62 jest od 3-6...