Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jednak ParacetamolJa już po.
Macica zamknięta szyjka 5cm więc chyba dobrze? Mówił że ładna długość. Młody spał. Główka jest w dół.
SA małe cysty za macica. Ale ponoć nie wpływają na maja sytuację. Był też chyba krwiak ale się wchlonal. Także nie wiem nic. Paracetamol mam brać I odpocząć.
Dobrze, ze jedziesz! chociazby dla spokoju. Daj znacRaczej wszystko ok, co najwyżej za mało magnezu ewentualnie wyjątkowo silne skurcze przepowiadajace. Ciut za bardzo bolesne i regularne jak na ten etap ciąży zdaniem położnej więc szpital chce sprawdzić na 100% że to nic złego
Wątpię z tym wolnym, skurcze słabsze od jakieś godziny.... Zobaczymy jak minie noc w sumieA jednak ParacetamolWażne, że wygląda to ok. A teraz już tych skurczy nie masz? Zrobisz sobie jutro wolne?
A prace masz w miare spokojną, nie wymagającą duzo wysilku?Wątpię z tym wolnym, skurcze słabsze od jakieś godziny.... Zobaczymy jak minie noc w sumie
Klepanie 7h na kompie. Idzie oszalec, usnac no i nogi puchna ale Da sie wytrzymać....A prace masz w miare spokojną, nie wymagającą duzo wysilku?
Nie słyszałam nigdy o tych cystach a skąd wiadomo że był krwiak ? Kurczę wiesz co ja to bym się chyba umówiła do pl kliniki tak awaryjnie się pobadać dla świętego spokoju wybacz ale ja tym lekarzom tam to nie wierzę w ich super wszystko jest :/ oczywiście Ty decydujesz . 3 mam kciuki żeby noc minęła spokojnie [emoji4]Ja już po.
Macica zamknięta szyjka 5cm więc chyba dobrze? Mówił że ładna długość. Młody spał. Główka jest w dół.
SA małe cysty za macica. Ale ponoć nie wpływają na maja sytuację. Był też chyba krwiak ale się wchlonal. Także nie wiem nic. Paracetamol mam brać I odpocząć.
Poddaje się od kilku tygodni próbuje was nadrobić a wciąż na 1140 Stronie. Ślub się udał, wszystko zapiete na ostatni guzik (sprawka rodziców). Dzidzia zdrowo rośnie podobno mało wód plodowych chociaż ta ginekolog nie przypadła mi do gustu w kwestii odżywiania (bo jak to bez mięsa, i ustawić nie umiała urządzenia ) (chodziłam do niej wcześniej i nie miałam zastrzeżeń). Prawdopodobnie dziewczynka potwierdzę 20 bo idę na polowkowe
. Źle się ostatnio czuje zaczęły mi się wymioty i to nie tak ze rano (moje rano to popołudniu bo na nocki pracuje) tylko za jakieś 3-7 h później, znowu przeziębiona . A jak u Was tak w skrócie tych 300 stron
?