PatkaPatka
Fanka BB :)
Też mi się podoba.. jest śliczny, gdyby nie ta cena..Kurde, namąciłyście mi w głowie tymi Szumisiami i nie chciałam, a teraz oglądam... Oczywiście tak tylko, bo Facebook pokazał reklamęTen śliczny dla dziewczynki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mi się podoba.. jest śliczny, gdyby nie ta cena..Kurde, namąciłyście mi w głowie tymi Szumisiami i nie chciałam, a teraz oglądam... Oczywiście tak tylko, bo Facebook pokazał reklamęTen śliczny dla dziewczynki
![]()
współczuję mojemu mężowi jak wróci 4 sierpnia I to na cały miesiąc
Ok Osowiec mnie xD co to jest whisbear![]()
No właśnie misiek, który ma zamontowany biały szum. Niby pomaga dzieciom zasypiać, a przy tym ładnie wygląda i można przytulić. Ja Olkowi puszczałam biały szum z telefonu i nie pomogło prawdę mówiąc, ale mam znajomą, która w czasach przed „odkryciem” białego szumu spaliła kilka suszarek do włosów, bo jej dziecko zasypiało tylko w szumieCo to w ogole szumis? Miś co szumi czy jak? Chyba odpuszcze takie wynalazki.
Ja mam kruzelke z Fisher price z white noise. To to takNo właśnie misiek, który ma zamontowany biały szum. Niby pomaga dzieciom zasypiać, a przy tym ładnie wygląda i można przytulić. Ja Olkowi puszczałam biały szum z telefonu i nie pomogło prawdę mówiąc, ale mam znajomą, która w czasach przed „odkryciem” białego szumu spaliła kilka suszarek do włosów, bo jej dziecko zasypiało tylko w szumie![]()
Tak to szumiacy miś. My na uspokojenie wlaczalismy na yt szum suszarki lub odkurzacza albo morza a w rączce trzymał pieluszke tetrowa lub pluszaka.Co to w ogole szumis? Miś co szumi czy jak? Chyba odpuszcze takie wynalazki.
Siedem stówek za koronę? W Poznaniu 1400 i to jest dobra cena@HappyElephant Z zębami niestety przerypana sprawa, ja kiedyś zaniedbalam ząb 4 miałam kanałowe leczenie trochę kasy wydalam A ząb był bardzo słabiutki I żeby go nie stracić założyłam koronę więc 7 stowek nie mojeod tej pory mam nauczkę przed 1 ciąża wyleczylam wszystkie zęby teraz tak samo plus czyszczenie kamienia. Mam nadzieję że nic pod czas ciąży już z ząbkami się nie zadzieje
![]()