Mam nadzieję że poczuje ruchy . Wizytę mam dopiero 27.08Ja jestem bardzo szczupła, w pierwszej ciąży czułam w 14tc a teraz od 13tc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję że poczuje ruchy . Wizytę mam dopiero 27.08Ja jestem bardzo szczupła, w pierwszej ciąży czułam w 14tc a teraz od 13tc.
To i tak super, ja swoją będę miała dopiero w październikuMam nadzieję że poczuje ruchy . Wizytę mam dopiero 27.08
A czemu tak długo musisz czekać na wizytę jeżeli mogę wiedzieć? Wiesz to jest moja ciąża wyczekane bo pierwsza straciłam w 8tygodniu i też przez to się martwięTo i tak super, ja swoją będę miała dopiero w październikumałego widziałam 3 tygodnie temu i teraz muszę wytrzymać do 34tc
Na szczęście kopie i się kręci więc wiem że wszystko u niego ok.
Ale nie ma reguły na wyczuwa nie ruchów
Nie bez powodu zdarzają się ciąże z zaskoczenia, kobieta potrafi do samego porodu nie wiedzieć że jest w ciąży bo nie czuła ruchów i tyle.
Lekarz na pewno rozwieje twoje wątpliwości a jeśli bardzo cob to stresuje to może warto podjechać do szpitala, niech zerknal czy wszystko ok![]()
![]()
Siedzę w UK, tutaj są tylko 2 usg przez całą ciąże, ja ze względu na nisko umiejscowione łożysko będę miała trzecie w 34tc.A czemu tak długo musisz czekać na wizytę jeżeli mogę wiedzieć? Wiesz to jest moja ciąża wyczekane bo pierwsza straciłam w 8tygodniu i też przez to się martwię
Ja w 18 tyg to moja pierwsza ciaza, łożysko z tyłu i przy 166 wzrostu 55 kg jakieś miałam może 56 jużA w którym tygodniu czułaś w 1ciazy
Ja w 13+ poczułam pierwsze puk i motylki później do 16tc tak sporadycznie puk raz na jakis czas motylki bulgotanie głównie po 16tc coraz więcej pukania a później już mała się kręciła wiercila [emoji4] tle ze ja mam ja tak ułożona i łożysko wysoko na tylnej ścianie i chuda jestem mam cienkie powłoki temu bardzo szybko i dokładnie poczułam cokolwiekA w którym tygodniu w czuliscie ruchy w pierwszej ciąży?