N
Niespełniona
Gość
Cóż za selekcja, jak ktoś czyta forum regularnie i sporadycznie coś napisze to go do grupy nie przyjmą...Są tam dziewczyny, które regularnie udzielają się na tym wątku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cóż za selekcja, jak ktoś czyta forum regularnie i sporadycznie coś napisze to go do grupy nie przyjmą...Są tam dziewczyny, które regularnie udzielają się na tym wątku.
Właśnie o tą selekcje chodziCóż za selekcja, jak ktoś czyta forum regularnie i sporadycznie coś napisze to go do grupy nie przyjmą...
Ok to dzięki za "wsparcie i porady" jakich miałyśmy tam sobie udzielać w mniejszym gronie. Widocznie nie dane jest mi do niego należeć.Właśnie o tą selekcje chodzisporadycznie poczytać można tutaj. Cóż, tak większość zadecydowała, chodzi nam głównie o prywatność, ktorej tutaj nie ma.
Powodzenia na wizycie.Zaraz ide na wizyte mam nadzieje ,ze szyjka sie nie skróciła. Moze tym razem uda sie zmierzyc kręgosłup malego.
U mnie chłopczykDziewczyny znacie już płeć ?
Ale to nie jest tylko moja decyzja, takze zluzujOk to dzięki za "wsparcie i porady" jakich miałyśmy tam sobie udzielać w mniejszym gronie. Widocznie nie dane jest mi do niego należeć.
A probiwalas dołączyć?Ok to dzięki za "wsparcie i porady" jakich miałyśmy tam sobie udzielać w mniejszym gronie. Widocznie nie dane jest mi do niego należeć.
Jestem wyluzowana ;-) tylko wyrażam swoją opinię.Ale to nie jest tylko moja decyzja, takze zluzuj![]()
Jest osobny wątek kto kogo się spodziewa.U mnie chłopczykPotwierdzone juz chociaz pierwszy typ byl na pierwszych prenatalnych
I to sie potwierdziło
![]()