Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak ogólnie się czujecie? Macie jakieś dolegliwości ciążowe?
Mnie cały dzień mdli, ale wymiotów na szczęście nie mam. Wieczorem nie mogę zasnąć, a rano nie potrafię wstać. Czuję się wyssana z sił. Przez ostatni tydzień przechodziłam infekcję - zapalenie zatok. Bardzo mnie to niepokoiło, bo boje się czy mogło mieć jakiś wpływ na kropka, ale już dochodzę do siebieA jak ogólnie się czujecie? Macie jakieś dolegliwości ciążowe?
Mnie strasznie bola piersi. Rownież jestem bardzo zmęczona i mam mega wzdecia. Wymiotow brak. Czasem pobolewa podbrzusze albo cos zakluje i troszke bole ledzwiowe....Mi na razie dolega mega zmęczenie i duży bol piersi..
Wymioty niestety nie świadczą o tym, że wszystko jest okDzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi ,od razu zrobiło się tu całkiem ciążowo! Pamiętajcie by tak trzymać .
Sama na pewno mam mniejszą pojemność pęcherza i piersi mnie bolą. No chciałabym wymiotować jak kot, bo wtedy miałabym pewność, że wszystko jest ok.
Spokojnej nocy i jutro stawiamy się tu w niepomniejszonym składzie!
Nie wiem o co poszło, ale może warto czasami wyjść na przeciw jako pierwsza..... pogadajcie na spokojnie. Nie powinnaś się denerwować a już tymbardziej być teraz sama. Spróbujcie się jakoś dogadać. Zwal wszystko na hormonyMartwie sie troszke o moja fasolke pozatym mam ciche dni z moim partnerem i bardzo mi z tym zle....