motylkowelove
Fanka BB :)
Tak czytam na wizytach, czy wszystkie macie usg prenatalne? To od wieku zależy? Chyba po 35 roku życia się robi. Zielona jestem.
Prenatalne usg jest dla każdego , dodatkowe badania w zależności od jego wyników i wieku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak czytam na wizytach, czy wszystkie macie usg prenatalne? To od wieku zależy? Chyba po 35 roku życia się robi. Zielona jestem.
Ja tez nie mam, ale dostałam zapobiegawczo i biore od samego początku 2x1. Chyba na nastepnej wizycie bedziemy odstawiać![]()
To twoja pierwsza ciąża? Ja mam właśnie zalecenie ze szpitala 2x1 a wizyta prywatna dopiero w środę..
Badania genetyczne to jeszcze coś innego .@motylkowelove ale nie to z pomiarami przeziernosci karkowej itp, bez oceny ryzyka, badania prenatalne to tak naprawde kazde badanie wykonane w ciazy. Dlatego na te w 1 trym z pappa albo i bez ale z badaniem budowy i ocena ryzyka nazywa sie genetycznymi
Jestem ciekawa jakie sa rozbieznosci w pomiarach na różnych sprzetach bo jak pójdę do nowej doktorki to tez inny sprzęt i zgadza się Wam wszystko ?