reklama
reklama
Myślałam że cytryna też ma dużo wit C.
Gorączka podskoczyla.
Także biorę paracetamol I zobaczymy co to będzie.... Najwyżej jutro na cito do rodzinnego i oby to nie angina.

Kiedy bylam chora w poprzedniej ciazy moja gin kazala mi jesc grejpfruta i rzeczywiscie mi to pomagalo, cytryna tez ma wit c ale wydaje mi sie ze przede wszystkim trzeba by ja bylo jesc na surowo lub pic z woda, bo pod wplywem goracej wody (herbaty) traci jej duzo :)
haha zaczelo sie srodek nocy a ja sie obudzilam i glodna, musialam zjesc kanapke z dzemem :D

Cześć
Ja właśnie zaraz do pracy będę poginac a tak mi się nie chce. Dobrze że tata ma wolne i nasze dziecko zostanie w domu a nie będzie sie gdzieś podziewac.
U nas upałów ciąg dalszy a żadnej perspektywy na deszcz. Jakaś burza porządna by się przydała bo wytrzymać już się nie da.
Ale wczoraj skorzystałam, i kilka pralek poszło w ruch, jedne wieszalam na balkonie i drugie ściągałam, super wszytko schlo.
GodZiny zaległe też zrobione z pracy więc jestem na czysto.

Motylek życzę abyś wytrzymała na tych badaniach [emoji4]

Julianna współczuję choroby i oby to tylko chwilowe a nie angina...

Ewelina super że zgoda zapanowała u Was [emoji4]

Ej, a teraz przecież są zwolnienia elektroniczne, które od razu są rejestrowane w ZUS i idą do pracodawcy. I nic nie trzeba drukować i nosić. To jeszcze można wypisywać takie stare papierowe?

Edit. Doczytalam, że te papierowe funkcjonuje do końca czerwca 2018.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry