Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Anglii szczepienia są darmowe, więc korzystam chętnie i szczepię jak leci. Na pneumokoki dostał na 8 i 16 tygodni oraz na 12 miesięcy.Dziewczyny które mają już dzieci szczepiłyście maluchy na pneumokoki? Mój mały był szczepiony na wszystko oprócz właśnie pneumokoków bo się bałam wczesniej ( nie zabijcie mnie za to). Wczoraj dzwonili do mnie z przychodni że mały ma skończone 2 lata i przysługuje mu ta szczepionka za darmo, po długich namowach przez pielęgniarkę zgodziłam się ale dalej nie jestem pewna.
Dziewczyny które mają już dzieci szczepiłyście maluchy na pneumokoki? Mój mały był szczepiony na wszystko oprócz właśnie pneumokoków bo się bałam wczesniej ( nie zabijcie mnie za to). Wczoraj dzwonili do mnie z przychodni że mały ma skończone 2 lata i przysługuje mu ta szczepionka za darmo, po długich namowach przez pielęgniarkę zgodziłam się ale dalej nie jestem pewna.
Słyszałam że termin szczepionek się kończy i temu dają je na fnz u nas też była ta akcja moja siostra się zdecydowała ja nie . To podobno trzeba kilka szczepionek przyjac w odstepsteach czasowych a u nas chcieli te odstępy zmniejszy i to mi się nie spodobało. A jak bym chciała kolejne w dłuższym odstępie czasu to bym musiała za kolejne zapłacićDziewczyny które mają już dzieci szczepiłyście maluchy na pneumokoki? Mój mały był szczepiony na wszystko oprócz właśnie pneumokoków bo się bałam wczesniej ( nie zabijcie mnie za to). Wczoraj dzwonili do mnie z przychodni że mały ma skończone 2 lata i przysługuje mu ta szczepionka za darmo, po długich namowach przez pielęgniarkę zgodziłam się ale dalej nie jestem pewna.
Dziewczyny które mają już dzieci szczepiłyście maluchy na pneumokoki? Mój mały był szczepiony na wszystko oprócz właśnie pneumokoków bo się bałam wczesniej ( nie zabijcie mnie za to). Wczoraj dzwonili do mnie z przychodni że mały ma skończone 2 lata i przysługuje mu ta szczepionka za darmo, po długich namowach przez pielęgniarkę zgodziłam się ale dalej nie jestem pewna.

W dalszym ciagu jestem Ktosiem!
Serduszko pieknie mi bije..
Mama twierdzi, że będe jednak Remek
No i tyle sie dowiedzialam. Dostalam skierowanie na krew bo okazalo sie ze nie ma wszystkiego ☺
Kolejna wizyta 16 lipca ☺
Zobacz załącznik 866827