reklama
reklama
Dzien dobry zycze wszystkim wizytujacym dzisiaj mamusia powodzenia...
Apropo bolu piersi mnie bolaly tak do 12 tc później byl spokój a teraz zaczelam 17 tc i wrócilo od nowa nie wiem jak mam spać....
Wlasnie dzwonili do mnie od lekarza i przenieśli mi usg z czwartku na jutro i już mam stresssss......

Ja już nawet nie mam stresu przed wizyta właśnie chce iść zobaczyć jak bobasek rośnie [emoji4] serduszka sobie słucham i rozmawiam i jestem spokojna na razie [emoji4]

Miłych spotkan z dzidziami [emoji4]

No ja dzis to mam mega stresa, juz dwa razy mialam rewolucje zoladkowe :dry:
Od godziny sprzątam, byle nie siedziec i nie myslec, bo do 16 daleko.
Zaraz skocze do sklepu, zrobie dzis rosół tylko, bo golabki jeszcze mi zostaly, więc nie będę kombinować.
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok i zeby było jedno, bo jednak jestesmy obciążeni tymi blizniakami i mam stresa razy dwa :):zawstydzona/y:

Hejooo!!! Udało mi się w końcu położyć synka, wczoraj miał tak ciezki dzień że myślałam że wyjdę z domu i nie wrócę!!! Wszystko na nie! Na szczęście dziś w miarę ok , ostatnio zauważyłam wchodzi w taką fazę buntu że jak tylko coś zabronie to jest histeria taka że szoook:szok: A co do bólu
Piersi to mnie nic nie boli, nie dawno zakończyłam KP I póki co to piersi zmalały I lekkie flaczki się zrobiły;) pewnie za jakieś czas mleczarnie znów się wypełnią :D @Sabi32 ja calą pierwsza ciążę podróżowałam autobusami A najgorzej było latem I te nieprzyjemne zapaszki. .. o Fujjj... wtedy postanowiłam że jak urodze biorę się za prawko, jak syn skończył 8 mscy zapisałam się na kurs I od końca stycznia mam prawko, w kwietniu kupiłam sobie małe autko I teraz walczę o przetrwanie na drogach:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hejooo!!! Udało mi się w końcu położyć synka, wczoraj miał tak ciezki dzień że myślałam że wyjdę z domu i nie wrócę!!! Wszystko na nie! Na szczęście dziś w miarę ok , ostatnio zauważyłam wchodzi w taką fazę buntu że jak tylko coś zabronie to jest histeria taka że szoook:szok: A co do bólu
Piersi to mnie nic nie boli, nie dawno zakończyłam KP I póki co to piersi zmalały I lekkie flaczki się zrobiły;) pewnie za jakieś czas mleczarnie znów się wypełnią :D @Sabi32 ja calą pierwsza ciążę podróżowałam autobusami A najgorzej było latem I te nieprzyjemne zapaszki. .. o Fujjj... wtedy postanowiłam że jak urodze biorę się za prawko, jak syn skończył 8 mscy zapisałam się na kurs I od końca stycznia mam prawko, w kwietniu kupiłam sobie małe autko I teraz walczę o przetrwanie na drogach:-D:-D

Ja nienawidzę jeździć autem, ale faktycznie chyba swiety czas zrobic prawko...bo na jedno ja lubie chodzić, nawet dlugie dystanse, ale jednak z maluchem latwiej byloby mi pojechać gdzies latem nad wode np kiedy M w pracy.

No ja myślę dostac skierowanie na usg tego 9 lipca, zadzwonie pare dni przed i juz sie zapisze, zobaczymy ile poczekam. .

reklama
A co do piersi, to tez bolą..stanik cisnie, wiec chodzę bez i tak mi dobrze. No i zylki takze mam. Ja tylko chcę, zeby nie rosly za szybko juz :cool:
Jezu ja jak zdejmuje stanik, to mam cyce do pępka. Nienawidze swoich zwisów, masakra mam 26 lat, a cycki jak stara baba. Od zawsze miałam wielkie doje, a po ciąży z corka jeszcze większe. 2 lata temu byłam na diecie, gdzie schudłam 15 kg i z moich cycków zrobiły się totalne wory. Nienawidze ich szczerze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry