reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2019

Chyba się pożegnam dziś mam @ test negatywny. Następny cykl może się uda.
Zycze pięknych ciąż bez stresu trzymajcie się dziewczyny
Trzymam kciuki za kolejne cykle :)

Witajcie poniedziałkowo. U mnie zmiana czasu na niewiele sie zdała. Wraz ze zmianą dzieci zaczęły wstawać przed 6 :( i choćbym chciała żyć bez kawy, nie da się.
Wczoraj robiłam syrop z cebuli, dziś go zlewałam do sloiczka, co mało nie skończyło sie zwracaniem... A wydawało mi sie ze nie jestem wrażliwa na zapachy.
Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy to prawda że test owulacyjny może wykryć ciążę wcześniej od testu ciążowego ?
Podobno czasem w ciąży testy owulacyjne wychodzą pozytywne. Ja w którejś ciąży robiłam i był negatywny całkiem. Mam w domu testy owu moge sprawdzić raz jeszcze jak wyjdzie. Ile dni po owu masz i ile po plamieniu?

Test zrobiony przed chwilą... Na wynik czeka sie 10min mi pokazał odrazu grubą kreche testowa. Podobno alfa hcg i afla LH maja taka sama budowe a różnią sie beta dlatego testy hcg sa beta. Widać ten owulacyjny wykrywa alfa hcg mimo że jest do LH

Załączniki

• IMAG4202.jpg
    IMAG4202.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 142
Podobno czasem w ciąży testy owulacyjne wychodzą pozytywne. Ja w którejś ciąży robiłam i był negatywny całkiem. Mam w domu testy owu moge sprawdzić raz jeszcze jak wyjdzie. Ile dni po owu masz i ile po plamieniu?
10 dni po owulacji a 3 dzień dzisiaj po plamieniu nie spodziewałam się że w tym cyklu się uda dlatego zamówiłam na allegro testy owulacyjne i gdzieś kiedyś przeczytałam że właśnie mogą wyjść pozytywne we wczesnej ciąży i z ciekawości zrobiłam i wyszedł pozytywny

10 dni po owulacji a 3 dzień dzisiaj po plamieniu nie spodziewałam się że w tym cyklu się uda dlatego zamówiłam na allegro testy owulacyjne i gdzieś kiedyś przeczytałam że właśnie mogą wyjść pozytywne we wczesnej ciąży i z ciekawości zrobiłam i wyszedł pozytywny
Powyżej masz zdjęcie tego który zrobiłam dzisiaj. Więc myślę że może rzeczywiście wyjść. Z tym że myślę że beta z krwi też już wyjdzie. Tyle tylko że przed terminem @ to jest takie umowne bo często beta wyjdzie czy test a @ przychodzi i okazuje sie że ciąża była biochemiczna

Ty jesteś na duphastonie? Dobrze pamiętam? Więc nie wolno Ci go odstawić jeśli test wyjdzie pozytywny wiesz o tym?

reklama
Do góry