brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Dziewczynki, jak wy liczycie te tygodnie? Jak jest szósty tydzień ciąży + 2 dni to liczycie już jako siódmy tydzień?
6 pełnych i w trakcie 7 czyli jesteś w 7tc [emoji4]
Ja mam 5+5 czyli w 6 [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki, jak wy liczycie te tygodnie? Jak jest szósty tydzień ciąży + 2 dni to liczycie już jako siódmy tydzień?
Ja się wspomagam apkąDziewczynki, jak wy liczycie te tygodnie? Jak jest szósty tydzień ciąży + 2 dni to liczycie już jako siódmy tydzień?
Ja się wspomagam apkąBo czort wie w gruncie rzeczy to tak naprawdę usg wszystko wyjaśni u mnie dzisiaj tak wyskoczyło 8 tydz(7+1)sama jestem ciekawa jak w czwartek pokaże niby powinni być 8tydz(7+5)
A ja kochane nie wiem kiedy miałam owulacje bo akurat w tym cyklu całkowicie wyluzowałamJa tez wiem kiedy miałam owulacje bo miałam monitoring.
OM 05.03
Owulacja 16.03 i na wizycie 08.04 gin potwierdził 5 tydzień chodz był to początek 4 licząc od owulacji [emoji27]
To tak samo jak ja. OM 26.02.A ja kochane nie wiem kiedy miałam owulacje bo akurat w tym cyklu całkowicie wyluzowałamostatnia miesiączka 24.02
Dziewczyny
Mnie znowu mdli. Najgorsze jak mam pusty zoladek zauwazylam albo na wieczori zapachy istny koszmar wszystko mi smierdzi nawet w domu ledwo wysiedze bo wszystko smierdzii..
a wy jak dzis?
Powodzenia!Dziewczyny! Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj o 8 idę na usg.Całą noc to przeżywałam i miałam koszmary, więc w rzeczywistości będzie na odwrót i na pewno wszystko będzie dobrze.
Mam nadzieję, że już coś tam będzie widać.
Czekamy na wieści powodzonkaDziewczyny! Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj o 8 idę na usg.Całą noc to przeżywałam i miałam koszmary, więc w rzeczywistości będzie na odwrót i na pewno wszystko będzie dobrze.
Mam nadzieję, że już coś tam będzie widać.