martuśka0103
Fanka BB :)
Mnie wczoraj właśnie trochę mniej bolały,a dzisiaj znowu mocniej ciekawe od czego to zależyMnie wczesniej bolały bardziej, teraz dużo mniej i to też mnie martwi troche.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie wczoraj właśnie trochę mniej bolały,a dzisiaj znowu mocniej ciekawe od czego to zależyMnie wczesniej bolały bardziej, teraz dużo mniej i to też mnie martwi troche.
Tutaj nie bardzo się opłaca chodzic do pracy w ciąży kiedy L4 100% płatne różne zagrożenia stres a nie chce sobie później pluc w brodę że przez to że tak czy tyle pracowałam się coś z ciążą stało .... Poza tym mój synek w końcu skorzysta na tym znów że ma mamę w domu na pełen etatJa w tej chwili siedzę z najmłodszym w domu(musiałam zrezygnować w momencie kiedy mąż dostał warunki pracy które nie bardzo pasowały do moich i ktoś musiał zostać w domu [emoji6] ) , wiec nie muszę brać zwolnienia, ale mieszkam w Anglii i tutaj L4 się nie daje z powodu ciazy, a i pierwsze 7 dni można wziąć samemu, nie potrzebny do tego lekarz [emoji6]
Dwie ciąże pracowałam prawie do same go końca . Ze starszym poszłam na macierzyński 9 dni przed terminem chociaż urodził sie na trzeci wolny dzień [emoji28], a z młodszym dwa tygodnie przed ..
Ja mam na 15 takze obie będziemy caly dzien oczekiwac15.30![]()
To już niedługoJa mam na 15 takze obie będziemy caly dzien oczekiwac
Jutro mamTo już niedługo
Tutaj nie bardzo się opłaca chodzic do pracy w ciąży kiedy L4 100% płatne różne zagrożenia stres a nie chce sobie później pluc w brodę że przez to że tak czy tyle pracowałam się coś z ciążą stało .... Poza tym mój synek w końcu skorzysta na tym znów że ma mamę w domu na pełen etat [emoji4] mamy też budowę domu i muszę tu ogarniać czasami obiady pilnować dziecka jak mąż jest na budowie także nudzić i tak się nie będę [emoji4] w poprzedniej ciąży pracowałam w markecie spożywczym to po 3 miesiącach poszłam na zwolnienie i wydaje mi się że i tak za późno dużo tam wtedy dzwigalam człowiek młody i głupi u cud że się nic nie stało ... Powrót do pracy muszą mi zapewnić bo jak będę chciała wrócić po macierzyńskim to mam 3 miesiace ochrony a akurat jeszcze będę miała umowę (mam umowę do końca maja 2021) a jeśli później mi mimo wszystko podziękują to płakać nie będę znajdzie się coś innego [emoji4] o ile w ogóle będę chciała tam wrócić. I mam takie założenie dziewczyny że jeszcze się w życiu zdążymy napracować a jak jest okazja żeby się nacieszyć wolnym to trzeba korzystać![]()
SuperJa mam na 15 takze obie będziemy caly dzien oczekiwac
Jeszcze nic nie czuję...z cyckami wszystko ok.Bolą was piersi?Bo mnie bolą i sutki bardzo wrażliwe są