martuśka0103
Fanka BB :)
Kochane oprócz kwasu foliowego i innych leków bierzecie magnez?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biore i magnez i witamine d3 a. Magnez biore z wit b6Kochane oprócz kwasu foliowego i innych leków bierzecie magnez?
Nieprawda jak masz zwolnienie chodzace to normalnie może Cię nie być. Ja tak miałam pracowałam gdzie były środki ochronyJa nie chce iść na L4, bo to sie automatycznie wiąże z tym że trzeba być w domu do 15stej w razie kontroli. A póki finansowo mogę sobie pozwolić na to to wole na wychowawczym siedzieć. W planach miałam jeszcze może wrócić fizycznie na miesiąc do pracy. Ale chyba po takiej przerwie nie dam rady sie wdrażyć. Zobaczymy. Jeszcze strasznje dużo czasu.
A ile razy bierzesz?ja biorę raz dziennieJa biore i magnez i witamine d3 a. Magnez biore z wit b6
Możesz nawet jechać na wczasy np nad polskie morze na L4 ciążowym wystarczy mieć zalecenie od gina wpisane w kartę ciąży i do zusu zanieść taki wniosek o zmianę miejsca pobytu z adresem ośrodkaJa nie chce iść na L4, bo to sie automatycznie wiąże z tym że trzeba być w domu do 15stej w razie kontroli. A póki finansowo mogę sobie pozwolić na to to wole na wychowawczym siedzieć. W planach miałam jeszcze może wrócić fizycznie na miesiąc do pracy. Ale chyba po takiej przerwie nie dam rady sie wdrażyć. Zobaczymy. Jeszcze strasznje dużo czasu.
U nas nawet te chodzace trzepia. A i mój gin bez powodu nie piszę chodzącego. Ja mam pracę taką że i w 9 miesiącu mogę pracować jeśli jest ok. Ale narazie nie myślę nad tym. Niech się póki co ciąża zdrowo rozwija.Możesz nawet jechać na wczasy np nad polskie morze na L4 ciążowym wystarczy mieć zalecenie od gina wpisane w kartę ciąży i do zusu zanieść taki wniosek o zmianę miejsca pobytu z adresem ośrodkana chodzącym możesz normalnie wychodzić gdzie chcesz przecież możesz mieć wizytę u lekarza być w aptece jakby Cię nie zastali to ewentualnie masz wezwanie na komisje tłumaczysz się i tyle
![]()
WitamyCześć, chciałabym się przywitac. Test zrobiony w niedzielę pokazał dwie kreski, choć był to dopiero 26dc. Wstępnie termin na 13 grudzień, w przyszły poniedziałek wizyta u ginekologa, jako że jak przy każdej ciazy muszę być na luteinie. Mam już dwójkę dzieci - 5 i 2 lata.![]()