Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podpisuje sie rekami i nogami!!!Matko jest 15.13 a najchętniej bym spać poszła
Magnez raz dziennie mam ogolnie dawke od lekarza 2xkwas foliowy wit. D3 2000j i magnez kazal brac 1x2 alw biore jedna bo wiem ze pozniej bardziej mi sie przyda wieksza dawkaA ile razy bierzesz?ja biorę raz dziennie
Kochane oprócz kwasu foliowego i innych leków bierzecie magnez?
Cześć, chciałabym się przywitac. Test zrobiony w niedzielę pokazał dwie kreski, choć był to dopiero 26dc. Wstępnie termin na 13 grudzień, w przyszły poniedziałek wizyta u ginekologa, jako że jak przy każdej ciazy muszę być na luteinie. Mam już dwójkę dzieci - 5 i 2 lata.![]()
WitajCześć, chciałabym się przywitac. Test zrobiony w niedzielę pokazał dwie kreski, choć był to dopiero 26dc. Wstępnie termin na 13 grudzień, w przyszły poniedziałek wizyta u ginekologa, jako że jak przy każdej ciazy muszę być na luteinie. Mam już dwójkę dzieci - 5 i 2 lata.![]()
A mozna? A smecta? Te leki oslonowe? Kurcze bo tak kiepsko isc do lekarza zeby zrobic usg a mi w brzuchu bedzie jezdzilk w te i spowrotemWęgiel napewno trochę pomoże