Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może podejdź do apteki może coś doradząA mozna? A smecta? Te leki oslonowe? Kurcze bo tak kiepsko isc do lekarza zeby zrobic usg a mi w brzuchu bedzie jezdzilk w te i spowrotem
Może masz jakiegoś krwiaczka ja krwawiłam w pierwszej ciąży....daj znać po wizycie bo chyba wizytujesz dzisiaj?No i niestety krwawienie wróciło
A mozna? A smecta? Te leki oslonowe? Kurcze bo tak kiepsko isc do lekarza zeby zrobic usg a mi w brzuchu bedzie jezdzilk w te i spowrotem
Są tabletki Nifuroksazyd w ciąży nie można chyba ale dzieci od 7 roku mogą wziąść mniejsze to jest syrop ale chyba na recepte ,zrób sobie kleik z ryżu i marchewki może pomożeMoże podejdź do apteki może coś doradzą
Mam nadzieję, że jutro się wyjasniMoże masz jakiegoś krwiaczka ja krwawiłam w pierwszej ciąży....daj znać po wizycie bo chyba wizytujesz dzisiaj?
Jejciu jaka ja zakręcona jestemMam nadzieję, że jutro się wyjasni
Ja za Ciebie tezJejciu jaka ja zakręcona jestemdzisiaj środa ja jutro tez wizytuje także trzymam kciuki za Ciebie
![]()