Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie nie. Powiedziała ze w 12tygodniu wszystko bedzie juz miekkie i szybko sie ja nastawi. A mnie glupie badanie boli bo wszystko mam obniżoneA lekarka nie wyjaśniła jak to ma wyglądać?
Dziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oOMoje zdj.z wczoraj. Jakos ładniejszego nie moglam cyknąc10tc
![]()
163w kapeluszuDziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO
Ja gdzieś szukając info o tyłozgięciu kiedyś trafiłam na artykuł czy wpis na forum jakimś o podnoszeniu ręcznym macicy w 12tc, ale jak na złość nie mogę znaleźćCzy ktos cos slyszal o tym prostowaniu macicy? Jest przerażona. Szukam w necie ale nic nie umiem znalesc
Nigdy nie zaglebialam sie w temat. Nie mam pojęcia o tym. A do tego 12tygodnia może jeszcze sama sie macica wyprostować?No wlasnie nie. Powiedziała ze w 12tygodniu wszystko bedzie juz miekkie i szybko sie ja nastawi. A mnie glupie badanie boli bo wszystko mam obniżone
158cm i możliwe ze to ma wpływ na mój brzucholDziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO