Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak moja 1@kasiaaaaaa Twoja to pierwsza ciąża ?
Gratulacje! ❤Dziewczyny jestem po wizycie ! Serduszko bije ! Maluszek ma 14 mm ❤ jestem taka szczęśliwa w poczekalni myślałam że będę płakać ze stresu
Uff dobrze wiedziec ze sama nie jestemWitaj w klubie mam podobnie jak chodzę po schodach to mnie tak bolą... A rozmiar większy o 2 miseczki chyba
172cmDziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO
Gratulacje! Super, że wszystko dobrzeDziewczyny wszystko dobrze, już po badaniu!
Z pomiarów 7tc, termin na 24.12, a z miesiączki na 18Serduszko bije, widziałam, tętno ponoć idealne.
Mam iść na krew i całą resztę i 21.05 z wynikami się pokazać. A prenatalne 10-21 czerwca się zapisać samemu gdzieś, bo na Śląsku darmowe![]()
Ja 160Dziewczyny a ile macie wzrostu ? Ja to mam.plaski.brzuch nadal no.chyba ze wieczorem.po zjedzeniu obiadu sniadania kolacji i czegos tam to wtedy mnie troche wywali brzuszej ale malutko za to z piersiami mam armagedon oO
Jaki slodki bobikDziewczyny jestem po wizycie ! Serduszko bije ! Maluszek ma 14 mm ❤ jestem taka szczęśliwa w poczekalni myślałam że będę płakać ze stresu
Ja mam 176cm i jestem szczupła i tylko wieczorem wywala mi mała piłeczkę172cm