MamaT
Fanka BB :)
Też mam 158 hahaNigdy nie zaglebialam sie w temat. Nie mam pojęcia o tym. A do tego 12tygodnia może jeszcze sama sie macica wyprostować?
158cm i możliwe ze to ma wpływ na mój brzuchol![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam 158 hahaNigdy nie zaglebialam sie w temat. Nie mam pojęcia o tym. A do tego 12tygodnia może jeszcze sama sie macica wyprostować?
158cm i możliwe ze to ma wpływ na mój brzuchol![]()
Tak moja 1
To moze zalezy po prostu od organizmu kobiety itpTo może tez ma znaczenie
Ja pamietam, ze pierwsza późno było widać jakoś po 20tc, druga ruszyła koło 16tc , a teraz mam 10tc i czuje delikatne takie spuchniecie, ale to jeszcze nie jest taki brzuszek ciążowyale wyjdzie wcześniej to już wiem ..
My to w ogóle dużo wspólnego mamyTeż mam 158 haha
Ja 174 waga poczatkowa 60 kg teraz 62 kg i tez nie widac ale mam mega problem z zaparciami moze przez niedoczynność tarczycy pomaga mi picie wody z cytryna troche i wieczorem mam mega wzdety brzuch.Ja 164cm waga 50kg no i brzucha raczej nie ma, delikatnie poniżej pępka widać lekko wypukłe![]()
No to ja też mam problem z zaparciami.... Lekarka powiedziała mi że picie wody może pomóc, że mnie sama woda tak nie wchodzi to też sobie trochę soku z cytryny wciskam i lepiej się pije. Ale teraz jak jest tak zimno to wcale mi się nie chce tak tej wody pić jak mówiła, dlatego problem nie bardzo chce się rozwiązać póki co, może jak się wreszcie ciepłej zrobi to coś się ruszy bo będę więcej pić..?Ja 174 waga poczatkowa 60 kg teraz 62 kg i tez nie widac ale mam mega problem z zaparciami moze przez niedoczynność tarczycy pomaga mi picie wody z cytryna troche i wieczorem mam mega wzdety brzuch.