anieok
Fanka BB :)
Staram sie jeść ale mdłości nie pozwalają normalnie.A jesz normalnie dużo czy mniej, że schudłaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staram sie jeść ale mdłości nie pozwalają normalnie.A jesz normalnie dużo czy mniej, że schudłaś?
No super się ułożył, gratuluję :** a robisz prenatalne z krwi? Jaki jest koszt?Wszystko ok, serduszko bije !!!Prenatalne te z krwi za tydzień, te u lekarza 29.05
9 tydzień i 2 dni obecnie
dzidziuś 22 mm
![]()
No super się ułożył, gratuluję :** a robisz prenatalne z krwi? Jaki jest koszt?
Wszystko ok, serduszko bije !!!Prenatalne te z krwi za tydzień, te u lekarza 29.05
9 tydzień i 2 dni obecnie
dzidziuś 22 mm
![]()
Ja pytałam. Nie trzeba.Dziewczyny, a wiecie czy te prenatalne z krwi (to PAPP) to muszą być na czczo?
Gratuluje!
Prenatalne z krwi to masz na myśli test PAPPA czy coś jeszcze? będę to robić chyba prywatnie w diagnostyce i się zastanawiam które konkretnie badanie powinnam zrobić.
Wie może ktoś czy na to trzeba być na czczo?
Biedroneczka...chciałabym się wtrącić co do naciskania na brzuch w czasie porodu. Nigdy nie byłam za, ale...miałam traumatyczny trzeci poród. Mój Fabian utknął w drogach rodnych i nie było czasu na cesarkę, ja straciłam przytomność... Jakby nie szybka akcja lekarza, skończyłoby się tragedią.To tak samo jak podczas porodu w starej szkole naciskają niektóre piguły brzuch zeby dzidziusia wypchnąć bo nie chce wyjść, a ja uwazam, ze to kozę więcej sznur narobić niż pomoc i w takich przypadkach robi się szybkie cc a nie meczy kobietę i dziecko ..
Ja pytałam. Nie trzeba.
Wiem o co chodziTo dobrzebo ostatnio od razu po przebudzeniu muszę coś jeść, inaczej mam mroczki przed oczami i silne mdłości