Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam kciuki! [emoji173] dziekuje za odpCześć ja jestem drugi cykl na duphastonie piersi bolały mnie strasznie i w poprzednim cyklu i teraz w tym też okropnie bolą do tego w poprzednim cyklu bolały mnie jajniki wręcz kłuły raz jeden raz drugi myślałam że się udało ale niestety @ była więc było to raczej po tabletkach. Teraz jak narazie jajniki nie bolą ale miałam lekkie plamienie było to 8 dni po owulacji i mam nadzieję że było to zagnieżdżenie teraz czekam na @ a raczej na jej brak termin mam na 5 kwietnia.
Gratulacje!Witam się i ja dziś test pokazał dwie kreseczki termin na 3.12.19 mam już 3 dzieci w tym roku 10 7 i 2 lata w październiku poronilam ale co ma być to będzie teraz trzeba robić wszystko co możemy reszta zależy od losu.Zobacz załącznik 957244
Hej. Ja próbowałam odstawić kawę chociaż na ten pierwszy trymest, ale ból głowy był nie do zniesienia. Także pije raz dziennie, najsłabsza kawe jaką robi ekspres i jeszcze mlekiem rozrzedam.Witam wszystkie przyszłe mamusie w niedzielny poranek !
Powiedzcie mi proszę, jak Wy stoicie z piciem kawy?
Ja nie ukrywam, ze to moja jedna ,,używka,, i chce ja całkowicie odstawić. Czytam bardzo różne opinie. Raz , Żr spokojnie można max dwie filiżanki, innym razem ze lepiej całkowicie odstawić?
Będę wdzięczna za Wasze opinie.
To dopiero początek tej pięknej drogi a ja nie widzę u siebie jeszcze żadnych zmiantzn. samopoczucie rewelacyjne. Jedyne yo, co jest inne, to fakt ze budzę się w nocy i mam totalna bezsenność. Pewnie podświadomość płata mi figle
)
Życzę Wam udanej niedzieli.
Czekam czekam na @ mamy synka 7 letniego teraz staramy się o drugą dzidzie. Ale jakoś tak mi tu dobrze [emoji23]A ja myślałam, że ty jesteś w ciąży. Czyli ty dopiero czekasz na @?
Oj to trzymam [emoji1307]