Ce2793
Fanka BB :)
To jeszcze nie jestem na tym etapieBardziej zastanawiam sie nad kosmetykami dla siebie dla malego.. nad laktatorem, niania. Jaka witamine d kupic malemu itd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jeszcze nie jestem na tym etapieBardziej zastanawiam sie nad kosmetykami dla siebie dla malego.. nad laktatorem, niania. Jaka witamine d kupic malemu itd
Ja na laktator nie chciałam wydawać bóg wie jakiej kasy bo:Bardziej zastanawiam sie nad kosmetykami dla siebie dla malego.. nad laktatorem, niania. Jaka witamine d kupic malemu itd
Dla małego do kąpieli emulsje z Ziajki i krem do buzi też z Ziajki, do pupy Bepanthen maść- można nim też smarować sutki jeśli będą popękane, więc od razu wezme większą tube, do pielęgnacji pępka Oktanisept i patyczki do "uszu". Pieluchy i husteczki nawilżane Dada z Biedry. Na razie tyle- reszta wyjdzie z czasem.Bardziej zastanawiam sie nad kosmetykami dla siebie dla malego.. nad laktatorem, niania. Jaka witamine d kupic malemu itd
Działają działająA u Was przedszkola działają, pytam mam, które mają starszaki ? Ja małą zawiozłam, odbiorę ją, zawiozę do babci i biegiem na wizytę
Mnie wlasnie udalo sie za darmo znalezcJa na laktator nie chciałam wydawać bóg wie jakiej kasy bo:
1)co jeśli nie będę miec/stracę pokarm?
2)tak jak moja mama, nie będę w stanie ściągnąć pokarmu.
Także bardzo dużo czytałam na forach i zdecydowałam się na tzw laktator 'biedronkę', który dostępny jest na allegro. Przy okazji-ten sam model jest o połowę tańszy na alliexpress![]()
Również myślę nad laktatorem Madeli. Jeśli używałyście ich wcześniej to podzielcie się opiniami.Mnie wlasnie udalo sie za darmo znalezcjakas Pani w okolicy oddawala Medela Swing bo nie mial zasilacza ale wystarczy wlozyc baterie i dziala
ciesze sie bo juz kilka stow zaoszczedzone a jak sie nie przyda to nie bede zalowac
kupilam tez po 1 paczce pampersow kilku firm zeby wiedziec czy ktores nie beda uczulac a wole potem dokupic
chusteczki kupilam z rosmana te babydream bo czytalam opinie i te z Dada maja kiepski sklad. Dodatkowo wieksze waciki i wanienke z Ikei
wygodna bardzo, nie jest tak duza jak niektore sklepy oferuja. Mysle, ze stopniowo bedziemy teraz za kosmetykami sie rozgladac, buteleczkami i reszta. Wozek, lozeczko i ubranka dostane wiec tego nie szukam. Kupuje tylko to co mi sie strasznie spodoba
)
To chyba juz nie taki maly! Rosnie szybciutko! A ktory dokladnie tydzien i dzien?U mnie 26 tydzień dziś i maly waży 920 gr.
26+4.To chyba juz nie taki maly! Rosnie szybciutko! A ktory dokladnie tydzien i dzien?