ElaStyczna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie juz przeszła lekarz stwierdził że to prawdopodobnie od słońca połączenie witamin z ekspozycją na słońce ale dodatkowo robiłam próby wątrobowe zeby wykluczyć zatrucie ciazowe@MałaBi powiedz mi jak z Twoja wysypka? U mnie tez sie pojawila na rekach i na brzuchu. Pokazywalas lekarzowi? Swedzi Cie to? Zaczelam sie tym martwic. Juz sobie polpasca wkrecam..
Napisalam do lekarki to odpisala, ze zmiany skorne nie sa grozne jesli nie mam dodatkowych objawow. Teraz np nie mam wcale.. umyje sie to znow mi wychodza i robie zdjecia zeby jej pokazac na wizycieU mnie juz przeszła lekarz stwierdził że to prawdopodobnie od słońca połączenie witamin z ekspozycją na słońce ale dodatkowo robiłam próby wątrobowe zeby wykluczyć zatrucie ciazowe
Ja też po 6 tygodniach zobaczę małego bo w końcu nas wypuścili z kwarantanny i mogę pójść do lekarzaNapisalam do lekarki to odpisala, ze zmiany skorne nie sa grozne jesli nie mam dodatkowych objawow. Teraz np nie mam wcale.. umyje sie to znow mi wychodza i robie zdjecia zeby jej pokazac na wizyciejuz nie moge sie doczekac wtorku zeby zobaczyc sie z malym
![]()
O ktorej masz wizyte. Ja po 14 wiec pierwszy raz nie bede calutki dzien czekala do wieczoraJa też po 6 tygodniach zobaczę małego bo w końcu nas wypuścili z kwarantanny i mogę pójść do lekarza, więc również czekam na wtorek
![]()
Ja mam na 10O ktorej masz wizyte. Ja po 14 wiec pierwszy raz nie bede calutki dzien czekala do wieczoradziwne ze ciezarne tez odsylaja bez mozliwosci badan :/
Raczej będziesz na diecie mi też odbierał jeden wynik po krzywej I od razu skierowali mnie do diabetologia a teraz jest różnie z tym cukrem.Całe szczęście nic Ci się nie stało ale na pewno to musiała być dla Ciebie stresująca sytuacja.
Też byłam ostatnio na krzywej cukrowej. Ciekawa jestem co na moje wyniki powie lekarz. Mam za wysoką glukozę na czczo, po obciążeniu jest ok.