Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to się dzisiaj czuję jak z flaka wyjętaMloda luzik, ja tez czasem nie jestem w stanie nadrobic
Ja wrocilam z zakupow, masakra jakas normalnie ludzi pelno, obostrzenia. Mialam dosc po kilku minutach no ale samo sie nie zrobi niestety... wstawiłam zupe ogorkowa i siedze![]()
Ja też chyba pójdę spać. Czuję się jak bym nie spała z 3 dni[emoji23]Ja leże, cos mnie w brzusiu bardzo delikatnie pokłuwa i pobolewa wiec stwierdzilam ze najlepiej odpocząć [emoji4] ale tak mnie zbiera na drzemke, że chyba ulegne [emoji1787]
Ja to się dzisiaj czuję jak z flaka wyjęta
Wrzucalam bete bo sa wyniki i jak 10 dni po owulacji bylo 18.7 to 4 dni pozniej 243.7 wiec pieknie urosloJa też chyba pójdę spać. Czuję się jak bym nie spała z 3 dni[emoji23]
Wiem że miałaś wizyte dzisiaj i jak tam? Napewno pisałaś ale nie mam siły nadrabiać wątku.
Zaczęłyśmy 7tc ja się boję tego lata upalnego. A u nas upały się zaczynają w kwietniu koncza w październiku[emoji33][emoji33]Ja tez. A idziemy tym samym czasem wiec pewnie teraz już tak będzie [emoji2960]
Ooo tak lato bedzie upalne...ciezko bedzieZaczęłyśmy 7tc ja się boję tego lata upalnego. A u nas upały się zaczynają w kwietniu koncza w październiku[emoji33][emoji33]
O no beta piękna [emoji7][emoji7][emoji7] No tak na usg było trochę za wcześnie ale beta mówi o tym że ciąża jest i rozwija się prawidłowo i oby tak do grudnia. O to super że tak szybko badania już masz robić.Wrzucalam bete bo sa wyniki i jak 10 dni po owulacji bylo 18.7 to 4 dni pozniej 243.7 wiec pieknie uroslo [emoji4] ginekolog powiedzial ze ciaza jest ale mam przyjsc za tydzien z wynikami badan (dal mi skierowanie) bo dzis jeszcze wczesnie i nie moze narazie nic powiedziec bo ciezko cos zobaczyc. Aha i w recepcji mieli gdzies ze robilam bete i kazali mi zrobic test ciazowy taki jakis najtanszy za ktory kazali sobie zaplacix 35€ [emoji19][emoji19][emoji19] no i sie okazalo ze zadnej infekcji nie mam...wiec nwm co ja sobie umyslilam [emoji1787]
Ja się zabunkruje w sypialni wszystko pozamykam i wiatraki włączę[emoji23][emoji23]Ooo tak lato bedzie upalne...ciezko bedzie [emoji847]