• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Co do forum zamknietego tez jestem za. Dużo dochodzi dziewczyny, dużo odchodzi albo sie nie udziela. Kojarzę dziewczyny po obrazkach 😂 i nickach ale fajnie jak by była podpowiedz ile dzieci który tc bo czasem człowiek chce się odnieś ale nie pamięta która to była 😂😂❤️ Wiec ja jestem za ❤️

Dlatego teraz liczę że będzie dziolcha i uzasadnienie dla nowych zakupów bo dwóch chłopakach 😁 chociaż do dnia zajścia w obecna ciążę zarzekalam się że ja jestem chłopakowa mama i żadnych bab wychowywać nie będę bo to płaczliwe i obrazalskie haha 😁
Oj tak jest to płaczliwe i obrażalskie 😂😂 a uparte ze o mamo 😂

Na innym forum jak byłam w ciążach to były do każdej przypisane takie suwaczki, które pokazywały tydzień ciąży i się pojawiały pod każdym komentarzem napisanym przez daną osobę. Można też było tam dodać ilość dzieci itp. fajne to było :) szkoda że tutaj nie ma.

Tutaj też jest taka opcja wstawiasz link w sygnaturze z suwaczkiem. Ja np na telefonie widzę suwaczki tylko jak mam ekran poziomo jak pionowo już nie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry