• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej!
Chce się właśnie umówić na wizytę ale nie wiem kiedy byłoby najlepiej. Aplikacja pokazuję mi tydzień 5 (4+7), myślałam żeby za dwa tygodnie iść ale chyba spróbuję się umówić na przyszły tydzień.
W sprawie TSH już napisałam do endo, mam nadzieję że udzieli szybkiej porady 🙂

ja byłam na wizycie 4+6 :) następną będę miała jak będzie 6+5 :)
było już widać kropeczkę :)

reklama
Haha😂 Mój mąż już chyba się kilka centymetrów nad ziemią unosi z radości 😀
Ja jeszcze ostrożnie, ale cieszę się 😉
Zasługę przypisuję też temu że anty hormonalna odstawilam rok temu w kwietniu, a zrobiłam to właśnie dlatego żeby hormony "unormowaly się", więc mam nadzieję że będzie dobrze i tak jak dziewczyny pisały, w grudniu będziemy witać bobasy na świecie 😉

mój mąż cały czas nie moze uwierzyć :D śmiejemy się, że tyle lat szkolił chlopaków, że musiały dać radę ;D

Kochana to daj koniecznie znać po wizycie. Jestem ciekawa czy będzie już serduszko bo ja niestety albo stety wizytę mam dopiero jak będzie 7+5 i wydaje mi się ze serduszko powinno już być na 100% ale nie jestem pewna.

Tez jestem ciekawa, ja będę mieć wizytę jak będę mieć 6+2 i tez licze ze zobaczę juz kropka mojego już w ten czwartek odliczam każda godzinę...

Juz troszke mi lepiej. Prawda jest taka ze co ma byc to bedzie. Uspokoil mnie bol w piersi ktorego nie mialam juz 2 dni i klucie w jajniku 😂 no i pelno zyl mi powychodzilo na piersiach i jakby w miejscu miednicy tak odchodzące od sfer intymnych w gore brzucha i na gore ud. Mam nadzieje ze bedzie dobrze 😊 gdyby beta nie rosła to chyba by sie nie pojawiły a zauwazylam od przedwczoraj ze mi wyszly.

reklama
Haha😂 Mój mąż już chyba się kilka centymetrów nad ziemią unosi z radości 😀
Ja jeszcze ostrożnie, ale cieszę się 😉
Zasługę przypisuję też temu że anty hormonalna odstawilam rok temu w kwietniu, a zrobiłam to właśnie dlatego żeby hormony "unormowaly się", więc mam nadzieję że będzie dobrze i tak jak dziewczyny pisały, w grudniu będziemy witać bobasy na świecie 😉

Tez odstawilam w kwietniu 😂 tez zeby sie unormowało :D oczywiscie ze bedziemy witać ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry