mmlodamamaaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny u mnie ostatnia miesiączka 04 03 dzisiaj zrobiłam test i widać druga blada kreskę ,mam nadzieje ze się udało bo bardzo bym chciałaTrzymam kciuki za wszystkie mamusie
Cześć, witamy i gratulujemy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny u mnie ostatnia miesiączka 04 03 dzisiaj zrobiłam test i widać druga blada kreskę ,mam nadzieje ze się udało bo bardzo bym chciałaTrzymam kciuki za wszystkie mamusie
WitajHej dziewczyny u mnie ostatnia miesiączka 04 03 dzisiaj zrobiłam test i widać druga blada kreskę ,mam nadzieje ze się udało bo bardzo bym chciałaTrzymam kciuki za wszystkie mamusie
Ładna kreska! Wcale nie jest taka bladaHej dziewczyny u mnie ostatnia miesiączka 04 03 dzisiaj zrobiłam test i widać druga blada kreskę ,mam nadzieje ze się udało bo bardzo bym chciałaTrzymam kciuki za wszystkie mamusie
Ja byłam 31.03 następna 20.04Dziękuje dziewczyny za takie miłe przyjęcie do grupy [emoji8][emoji8]Mam pytanie byłyście już u lekarza ? ja umówiłam się na 16 kwietnia [emoji847]
Ja bylam dzis czyli 4t3d i kazal przyjsc za tydzienDziękuje dziewczyny za takie miłe przyjęcie do grupyMam pytanie byłyście już u lekarza ? ja umówiłam się na 16 kwietnia
![]()
Rozumiem ,ze lekarz już potwierdził ciąże bo zastanawiam się czy u mnie będzie już coś widaćJa byłam 31.03 następna 20.04
Ja bylam 3.04 następna 17.04 na pierwszej w 5i1 dz był pecherzykDziękuje dziewczyny za takie miłe przyjęcie do grupyMam pytanie byłyście już u lekarza ? ja umówiłam się na 16 kwietnia
![]()
Dziękuje dziewczyny za takie miłe przyjęcie do grupy [emoji8][emoji8]Mam pytanie byłyście już u lekarza ? ja umówiłam się na 16 kwietnia [emoji847]