Ish
Zaangażowana w BB
Ja nie lubię ludzi i boje się zarazek więc bym musiała je całe zdezynfekować albo w spirytusie wykapacCzasem boli głowa. Zwlaszcza jak ktos nie przypadl do gustu.ale czesto sa tez bardzo ciekawe
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie lubię ludzi i boje się zarazek więc bym musiała je całe zdezynfekować albo w spirytusie wykapacCzasem boli głowa. Zwlaszcza jak ktos nie przypadl do gustu.ale czesto sa tez bardzo ciekawe
![]()
Zgadzam się. Ja chodzę do polki i bierze za pierwszym razem 20euro jeśli przedłuża a później uzupełnienie zmiana kolorów 15 euro a za hybrydę 10 euro [emoji4]U mojej siostry jest koleżanka ktora chyba 15 - 20euro bierzepolki chętnie chodzą do Polek
![]()
Ważne że się dobrze ze sobą czujesz a skoro możesz normalnie ze swoim gadać to tez jest super. Udasz, kochasz i teraz malenstwo. Same pozytywyJa na szczęście nie mam kompleksów ale czasami wzrok ludzi mnie irytuje. Z mężem jestem 9.5 roku a dopiero w tamtym roku zaczęłam z nim normlanie na luzie o tym rozmawiać
Też tak myślę. [emoji3590]Ważne że się dobrze ze sobą czujesz a skoro możesz normalnie ze swoim gadać to tez jest super. Udasz, kochasz i teraz malenstwo. Same pozytywy [emoji3590][emoji4]
Tsh mi wyszlo dziś w badaniach 3,90....nigdy tak wysokiego nie mialam :O zakres referencyjny wg tego co napisali, dla I trymestru to 1,01 do 2,32. Mam dzwonić do endokrynologa, czy czekać na wizytę u gina ww czwartek?
Ja na szczęście nie mam kompleksów ale czasami wzrok ludzi mnie irytuje. Z mężem jestem 9.5 roku a dopiero w tamtym roku zaczęłam z nim normlanie na luzie o tym rozmawiać
Ja nie lubię ludzi i boje się zarazek więc bym musiała je całe zdezynfekować albo w spirytusie wykapac![]()
Ja tak mam na co dzien. Czasem sprzątam 10h dziennie, a budzę się w nocy i poprawiam bo mam wrażenie że coś źle posprzatalam...Jak sie zaczela akcja z korona to prawie tak to wyglądało![]()
Myślę że to jest najważniejsze i bez sensu się przejmowaćWazne, ze masz kochajacego meza [emoji3590] kompleksy lubia niszczyć życie i wazne żeby miec obok kogos kto nas rozumie [emoji3590]
Ja tak mam na co dzien. Czasem sprzątam 10h dziennie, a budzę się w nocy i poprawiam bo mam wrażenie że coś źle posprzatalam...