Gratuluję super wiadomosci i sliczne zdjecie malenstwaA to moja dzidzia
Zobacz załącznik 1128024
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję super wiadomosci i sliczne zdjecie malenstwaA to moja dzidzia
Zobacz załącznik 1128024
Dobrze, ze masz teściowa położnaHej dziewczyny, ja już nie śpięokazało się, że wczoraj nie zrobili mi morfologii a w sumie najbardziej właśnie potrzebowałam wyniki krwi i moczu na wizytę, a TSH robiłam dla siebie, dodatkowo.. Na szczęście teściowa położna, jechała na 7 do pracy więc pobrała mi w domu krew i zawiozła do szpitala. Mam nadzieję, że do 11.20 będą wyniki
trzymajcie dziś za nas kciuki
miłego dzionka
![]()
Dobrze, ze masz teściowa położna
To juz dziś!
Wysokie tsh nie ma nic wspolnego ze spadkiem wagi, wręcz przeciwnie . Poza tym nie ma co się tym przejmować aż tak, leki musza zacząć działać , nie zadzialaja w kilka dni, organizm musi się wysycic . Ja mam bardzo duża nadczynność i na to z koleji nie ma wogole leczenia w ciąży , muszę czekać aż samo się unormuje .Witajcie , ja ostatnoo zle sie czulam duzo stresu
Pisalam do swojej pani ginekolog na komunikatorze mowi ze jakby powtarzalo sie krwawienie to jechac na ip
Martwi mnie ze spada mi waga i moze byc spowodowana tym wysokim tsh (19) po jakim czasie spada u was w dol ?
Witajcie , ja ostatnoo zle sie czulam duzo stresu
Pisalam do swojej pani ginekolog na komunikatorze mowi ze jakby powtarzalo sie krwawienie to jechac na ip
Martwi mnie ze spada mi waga i moze byc spowodowana tym wysokim tsh (19) po jakim czasie spada u was w dol ?
Trzymamy kciukiHaha, bardzo dobrzedokładnie, już nie mogę się doczekać i się stresuje
![]()
Ja to samoHaha, bardzo dobrzedokładnie, już nie mogę się doczekać i się stresuje
![]()
Ale zazdroszczę tego usg!Ja dziś zaczęłam 13 tydzień, prenatalne mam 10 czerwca , do tej pory wszystkie badania robiłam głównie na własna rękę, tzn mąż pobierał mi krew w domu i zawoził do szpitala wysłać wyniki. Detektora tętna nie kupuje bo mąż ma w domu przenośne usgco prawda jeszcze w tej ciąży nie korzystałam ale w późniejszych tygodniach napewno czasem coś podejrze
![]()