Z tego wszytskiego zapisałam się w poniedziałek na wizytęRównież nie miałam czegoś takiego, skonsultuj to na następnej wizycie u gina, bedziesz spokojniejsza. Ja z kolei któregoś razu też się wystraszyłam, że plamię.... Okazało się, że poprostu lekko zacięłam się przy depilacji.![]()
reklama
Tymon'sMom
Fanka BB :)
Już jestem po![]()
Na zwykłym usg babeczka nie widzi nieprawidłowości. Przeziernosc super, kosc nosowa jest i w normie, serducho w normie. Machał łapkami i rączkami.
Mój bobek ma już 5,13cm![]()
Zobacz załącznik 1128628
Gratulacje zdrowego bobo❤
Ja prenatalne o 15.30![]()
Ooo to extra
Patrycjaaa97
Jadę już, lekarz Napisał że mam być na 15
stresik jest, także proszę o kciuki 
Akuku
Dziewczyny obudziłam się z mocnym Katarem i boli mnie głowa oraz czoło... Zmierzyłam gorączkę i mam 36.9? Panikowac czy luzik?![]()
W ciąży do 37.5 to nie goraczka
Ps też obudziłam się z latarek:/ flegma w gardle.. Gardło I glowa boli.. do tego te okropne mdlosci
Powodzenia wizytujacym dziś.
Spróbuje się zdrzemnąć jak mala w końcu usnie.
Ragda
Kazda z nas sie tym stresujeDziękuję Ci Ragda za odpowiedź! Wiem, że panikuję, ale po tym co przeszłam, to chyba każdy by panikował...![]()
Trzymam kciuki!Jadę już, lekarz Napisał że mam być na 15stresik jest, także proszę o kciuki
![]()
niemandin
Ja nie wiem co dziś za dzień, ale mnie też niepokoi kłucie z lewej strony, okolice jajnika albo trochę niżej, ciężko stwierdzić :/
Miałam dzisiaj tyle w planach, udało mi się pościerać trochę kurzy i ugotować zupę. Resztę odpuszczam, może jak trochę poleżę to przejdzie, mam nadzieję.
Miałam dzisiaj tyle w planach, udało mi się pościerać trochę kurzy i ugotować zupę. Resztę odpuszczam, może jak trochę poleżę to przejdzie, mam nadzieję.
Wifey
Początkująca w BB
Dziękuję kochane!
jestem w szoku, chyba dopiero zaczynam dopuszczać do siebie myśl nie tylko o tym, że jestem w ciąży ale że z tego faktycznie będzie dziecko 
@niemandin mnie od niedzieli tak bolało i kłuło z lewej strony. I tam jest bobo właśnie po lewej stronie, pewnie się rozpycha skubaniec, wszystko rośnie i stąd ten ból.
@niemandin mnie od niedzieli tak bolało i kłuło z lewej strony. I tam jest bobo właśnie po lewej stronie, pewnie się rozpycha skubaniec, wszystko rośnie i stąd ten ból.
Asia Kasia
Łączę się w bólu tez miałam ambitne plany ale nie dość mnie kłuję i ciągnie aż od pachwiny to jeszcze mam straszny wzdęty brzuch... A na dodatek Córeczka leży przytulona obok mnie z tempJa nie wiem co dziś za dzień, ale mnie też niepokoi kłucie z lewej strony, okolice jajnika albo trochę niżej, ciężko stwierdzić :/
reklama
Paulisienka
Zaciekawiona BB
Uspokoiłyście mnie Dziewczyny, widzę, że nie jestem sama z tym kłuciem i bólami.
Czytałam, że na początku drugiego trymestru Dzidziol zaczyna gwałtownie rosnąć, pewnie dlatego męczą nas takie dolegliwości. W każdym razie w poniedziałek idę podejrzeć, co tam się u Młodego dzieje, trzymajcie kciuki!