• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Super [emoji873] trzymamy kciuki za wizytę i czekamy na info [emoji173]

My na roczek zrobiliśmy też huczną imprezę [emoji1787] połączyliśmy rodzinę że znajomymi , było niczym drugie wesele [emoji16]

A w sierpniu u nas już 3 lata po ślubie [emoji4] bardzo szybko to leci [emoji3059]

My dziś 11+0 [emoji4] na te rozpoczęcie tygodnia posłuchałam sobie rano serduszka [emoji873]
Cześć dziewczyny! To już dzisiaaaj [emoji16] Nie mogę się doczekać aż zobaczę znów maluszka [emoji173]️

Tymczasem zmykam na zakupy, jutro robimy małego grilla rocznicowego, w poniedziałek stuknie nam rok od ślubu [emoji4] Czas zdecydowanie za szybko mija!

Dzień dobry brzuchatki 😁 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! I czekam na same dobre wieści ;)
My wczoraj mieliśmy 9. rocznicę ślubu ale z uwagi na mój kiepski stan (wczoraj nawet z łóżka nie wstałam, cały dzień w piżamie...) przełożyliśmy świętowanie na inny termin. Ten mały dzidziol robi mi taką rewolucję ... Za 13 dni dowiemy się czy mały szogun czy mała rozrabiara tak fika 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry